Ankaragücü'nde yabancı transferine kontenjan engeli

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Cihat Arslan, kadroda olan ancak oynamayan yabancı futbolcular nedeniyle yeni transfer yapamadıklarını söyledi.

BY
Barış Yılmaz Editör
YAYINLAMA
20 Ağustos 2024 20:00
GÜNCELLEME
21 Ağustos 2024 11:31
Ankaragücü'nde yabancı transferine kontenjan engeli
BY
Barış Yılmaz Editör

Trendyol 1. Lig takımlarından Ümraniyespor hazırlıklarını sürdürdü.

Ligin 3. Haftasında, 24 Ağustos Cumartesi günü Central Hospital Ümraniyespor'u konuk edecek olan başkent ekibinin teknik direktörü Cihat Arslan, Beştepe Tesisleri'nde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Arslan, geçen hafta kaybettiklerini hatırlatarak rakiplerini bir kez daha tebrik etti. 

Ama hayatın ve maçların devam ettiğine işaret eden Arslan, “Ayakta kalmamız, galibiyet serisine başlamamız gerekiyor” dedi.

Cihat Arslan, kendi sahalarında oynayacakları 2 karşılaşmayı taraftarlarının gücü ve desteğiyle kazanmak istediklerini söyledi.

Sonrasında milli maç arası ve yabancı transferleri olduğunu belirten Arslan, onları da giderecekleri düşüncesini paylaştı.

Ümraniyespor’un kendi sahasında çok net bir galibiyet deplasmanda ise net bir mağlubiyet elde ettiğini kaydeden Arslan, rakiplerine saygı duyduklarını dile getirdi.

 Cihat Arslan, kendilerine karşı farklı bir futbol, daha motivasyonlu bir rakip beklediklerini ifade etti.

 Önemli ve kazanmak istedikleri bir karşılaşma olduğunu kaydeden Arslan, yabancı oyuncularıyla ilgili problemleri olduğunu aktardı.

Arslan, Andrej (Djokanovic) ve Sapo’nun (Riccardo Saponara) kendilerindenden ayrı çalıştığını belirtti.

 

Cephas'ın ise oynamak istemediğini ve ayrılmayı planladığını anlatan Arslan, bu yüzden de dün kadro dışı bıraktıklarını söyledi.

Cihat Arslan, Cephas’ın dün de 'Sakatım' diyerek idmana çıkmayınca kadro dışı kararı aldıklarını aktardı.

Kulübün de onu hiçbir şekilde satmayacağını ve oyuncunun ayrı çalışacağını açıklayan Arslan, böyle 3 yabancı oyuncunun çok büyük rakam olduğunu bildirdi. 

Arslan, bu kontenjanı açamadıkları için farklı yabancı da alamadıklarını kaydetti.

Burada biraz kilitlenme yaşadıklarını ifade eden Arslan, “ İnşallah bunu yönetim kuruluyla beraber en kısa sürede halledebilirsek kadromuzun ön grubunu biraz daha alternatifli hale getirmemiz gerekiyor." dedi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa