Keçiören Belediye Başkanı Özarslan, Mamak Belediyesini ziyaret etti

Keçiören Belediye Başkanı Özarslan beraberindeki heyetle birlikte Mamak Belediye Başkanı Gündüz'ü ziyaret etti

EK
Esra Koçak Editör
YAYINLAMA
20 Ağustos 2024 21:02
GÜNCELLEME
20 Ağustos 2024 21:32
Keçiören Belediye Başkanı Özarslan, Mamak Belediyesini ziyaret etti
EK
Esra Koçak Editör

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan beraberindeki heyetle Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz'ü ziyaret etti. Özarslan, Gündüz'ü 24-25 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek Keçiören Belediyesi Taha Akgül Karakucak Güreşlerine davet etti. 


31 Mart Yerel Seçimlerinde Keçiören Belediye Başkanı seçilen Mustafa Özarslan'a ziyarette  Keçiören İlçe Başkanımız Berk Kılıç, Ankara Büyükşehir ve Keçiören Belediyesi Başkanvekilimiz Tolga Turgut ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyemiz İbrahim Mert Bektaş eşlik etti. 

Özarslan'ı Mamak Belediyesi Başkanımız Sayın Veli Gündüz Şahin'in yanı sıra Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili ve Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Işık karşıladı. 


Başkan Özarslan  Mamak Belediye Başkanı Gündüz'ü 24-25 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek Keçiören Belediyesi Taha Akgül Karakucak Güreşlerine davet etti. 

Özarslan ziyareti sosyal medya hesabından paylaşırken, Mamak Belediye Başkanı Şahin'e misafirperverliği için teşekkürlerini iletti. 


Taha Akgül Karakucak Güreşleri'ne Keçiören Belediyesi ev sahipliği yapacak

Keçiören Belediyesinin Bağlum Spor Güreş Takımı'nı kurduklarını belirten Keçiören Belediye Başkanı Özarslan, Keçiören Belediyesi olarak bu güzide organizasyonla, Taha Akgül Karakucak Güreşleri'ni sadece Ankara'ya kazandırmakla kalmayacaklarını Türkiye'de organize edilen en büyük karakucak güreşlerini gerçekleştirmeyi hedeflediklerini ifade etti. Organize edilecek olan Taha Akgül Karakucak Güreşleri ile atalarımızın mirasına sahip çıkıldığını göstereceklerini ifade eden Başkan Özarslan'ın ardından Milli güreşçi Taha Akgül, adına düzenlenecek karakucak güreşleri için büyük bir gurur yaşadığını dile getirdi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa