Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, PFDK'ye sevk edildi

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği tarafından Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk edildi.

BY
Barış Yılmaz Editör
YAYINLAMA
20 Ağustos 2024 21:08
GÜNCELLEME
20 Ağustos 2024 21:08
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, PFDK'ye sevk edildi
BY
Barış Yılmaz Editör

TFF'den yapılan açıklamaya göre, Göztepe ile Fenerbahçe arasında oynanan karşılaşmada talimatlara aykırı hareket gerekçesiyle başkan Ali Koç ile genel sekreter Burak Kızılhan tedbirsiz olarak disipline gönderildi.

Göztepe Kulübü görevlisi Fatih Özkan ise talimatlara aykırı hareketi ve saldırısı sebebiyle tedbirli olarak disipline yollandı.

Söz konusu karşılaşmada Göztepe çirkin ve kötü tezahürat, saha olayları ve merdiven boşluklarının boş bırakılmaması nedenleriyle, Fenerbahçe ise çirkin ve kötü tezahürat ile saha olayları gerekçeleriyle PFDK'ye sevk edildi.

Galatasaray merdiven boşluklarının boş bırakılmaması, Gaziantep FK ve Başakşehir çirkin ve kötü tezahürat, Kayserispor ve Sivasspor da çirkin ve kötü tezahürat ile saha olayları nedenleriyle disipline gönderildi.

Konyaspor da Galatasaray müsabakasındaki saha olayları, merdiven boşluklarının boş bırakılmaması ve talimatlara aykırı hareket sebepleriyle disipline yollandı.

Ayrıca Antalyasporlu futbolcu Güray Vural kural dışı hareketi nedeniyle tedbirli olarak PFDK'ye sevk edildi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa