Eren Erdem İmamoğlu ve yönetimi topa tutarak CHP'den istifa etti

Disipline sevk edilen Eren Erdem, "100 yıllık parti belediye başkanlarının oyuncağı yapıldı" diyerek CHP’den istifa etti.

BY
Barış Yılmaz Editör
YAYINLAMA
20 Ağustos 2024 21:47
GÜNCELLEME
20 Ağustos 2024 22:01
Eren Erdem İmamoğlu ve yönetimi topa tutarak CHP'den istifa etti
BY
Barış Yılmaz Editör

CHP’de Kılıçdaroğlu döneminin tasfiyesine devam ediliyor.

 Son dönemde parti yönetimine yönelik sert eleştirileri dolayısıyla 'kesin ihraç istemiyle disipline sevk edildiği' öne sürülen eski Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, partisinden zehir zemberek bir açıklamayla istifa etti.

YDK Başkanı'na küfrün hesabını sordu

Erdem, disipline sevk edildiği iddiaları üzerine, Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı Turan Taşkın Özer'in eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na WhatsApp grubunda ettiği küfrün ekran görüntüsünü paylaşmıştı.

 Genel Başkanına küfreden bir Yüksek Disiplin Kurulu başkanına asla savunma yapmayacağını belirten Erdem, “Bana soruşturma açmak haddi değildir, önce küfrün hesabını versin" demişti.

Eren Erdem CHP'den istifa etti

CHP eski Milletvekili ve eski Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, bugün sosyal medyadan paylaşım yaparak partisinden istifa ettiğini duyurdu.

"100 yıllık parti belediye başkanlarının oyuncağı yapıldı"

Erdem, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun başdanışmanı Murat Ongun'un şikayeti üzerine partisi tarafından disipline sevk edildiğini dile getirdi.

İletişim hileleri ve algı operasyonları ile 100 yıllık bir çınar olarak nitelediği CHP’nin  “belediye başkanlarının” oyuncağı yapıldığını vurgulayan Erdem,  “onların maaşlı memurlarına “parti evlatlarını tasfiye ettirirseniz,” yarın bu cüret en çok sizi hedef alır. Ve siyaset yapamazsınız” ifadeleriyle İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve başdanışmanı Murat Ongun’u eleştirdi.

Eren Erdem, Turan Taşkın Özer'in henüz ilçe başkanı iken Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na küfür ettiği için, bir belediye başkanı tarafından ödüllendirilip “YDK Başkanı yapıldığını belirterek “Böyle bir şahsa irademi teslim etmem” dedi.

İşte Eren Erdem'in zehir zemberek istifa paylaşımı:

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa