Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan transfer açıklaması

Beşiktaş Başkanı Arat, 3 oyuncuya ihtiyaç duyduklarını ve transfer sezonunun kapanmasına 2 hafta kala önlerine iyi fırsatlar çıkacağını düşündüğünü söyledi

EK
Esra Koçak Editör
YAYINLAMA
21 Ağustos 2024 00:40
GÜNCELLEME
21 Ağustos 2024 00:47
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan transfer açıklaması
EK
Esra Koçak Editör


Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Tüpraş Stadyumu’nda düzenlenen sponsorluk anlaşması kapsamında bir basın toplantısı gerçekleştirdi. Gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Arat, özellikle kulüpteki kontratlı futbolcu fazlalığı ve transfer süreci hakkında bilgi verdi.

"Kontratlı Futbolcu Fazlalığı Türkiye'deki Birçok Kulübün Sorunu"

Arat, Beşiktaş'ın sadece kendisinin değil, Türkiye'deki birçok kulübün kontratlı futbolcu fazlalığı gibi sorunlar yaşadığını belirtti. Bu durumun ağır şartlar getirdiğini söyleyen Arat, kulübün bu zorlu süreçte büyük bir hassasiyetle çalıştığını vurguladı. Arat şunları söyledi: 


"22 Oyuncuyu Yolladık, Hâlâ Bitmedi"

Transfer sürecinin satranç gibi ilerlediğini dile getiren Arat, Beşiktaş'ın bugüne kadar 22 oyuncuyu gönderdiğini ancak sürecin hâlâ tamamlanmadığını belirtti. "Bu zorluğu yaşıyoruz ama takımın performansını hiç etkilemiyor. Ndour’a 6 aydır çalışıyoruz. Beşiktaş, PSG’ye bir bedel ödemedi. PSG’ye teşekkür ediyorum," dedi. Ayrıca, PSG ile futbol akademileri konusunda işbirlikleri yapacaklarını da ekledi.


"3 Oyuncu İhtiyacımız Var, Çalışmalar Devam Ediyor"

Son dönemde transfer haberlerinde Beşiktaş ile anılan Angelo Gabriel hakkında da konuşan Arat, "Prensip olarak isim açıklamıyoruz. 15 gün içinde çok önemli fırsatların çıkacağını düşünüyoruz. 3 oyuncu ihtiyacımız var ve son 15 günü iyi değerlendirmek istiyoruz. Önemli olan maçlarımız," ifadelerini kullandı.

Toplantıda ayrıca, Beşiktaş’ın genel sekreterlik görevine Kaan Şakul’un getirildiği duyuruldu. Arat, Beşiktaş camiasının huzurlu olmasını, eksiklerinin farkında olduklarını ve Beşiktaş’ın çocuklarını sevindirmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa