Altay Bayındır kararını verdi!

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'den İngiliz devi Manchester United'a transfer olan ve çok az forma giyen milli kaleci kararını verdi...

HM
Haber Merkezi ankaramasasi.com
YAYINLAMA
21 Ağustos 2024 08:13
GÜNCELLEME
21 Ağustos 2024 08:13
Altay Bayındır kararını verdi!
HM
Haber Merkezi ankaramasasi.com

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'den Manchester United'a transfer olan Altay Bayındır, İngiliz devinde sınırlı forma şansı buldu. Teknik direktör Erik Ten Hag, kalede Onana'yı tercih ederken, Altay'ın Manchester United'daki geleceği merak konusu oldu. EURO 2024'te A Milli Takım kadrosunda da yer alan Altay Bayındır'a Türkiye ve Avrupa'dan birçok kulübün ilgi gösterdiği iddia ediliyor. Milli kalecinin hangi kararı vereceği ise merakla bekleniyor.

Star'da yer alan habere göre; Altay Bayındır'ın yeni sezonda daha fazla forma şansı bulmak istediği öğrenildi. Hem Türkiye'den hem de yurt dışından talipleri olduğu iddia edilen başarılı kalecinin, Erik Ten Hag ve Manchester United yönetimiyle temas halinde olduğu belirtiliyor.

Yapılan görüşmelerde Altay'ın, daha fazla süre alacağına dair söz aldığı öğrenildi. Bu konuşmaların ardından, milli kaleci tercihini Manchester United'da kalmaktan yana kullandı. Avrupa'da transfer dönemi sona ermeden bir sürpriz yaşanmazsa, Altay Bayındır yoluna İngiliz devinde devam edecek.

Altay Bayındır, geçen sezon Manchester United formasıyla yalnızca 1 maçta görev aldı. FA Cup 4. tur maçında Newport karşısında kaleyi koruyan milli kaleci, bu maçta kalesinde 2 gol görmüştü.

Altay Bayındır

Kariyerine Bursaspor altyapısında başlayan Bayındır, daha sonra Ankaragücü'ne transfer oldu ve burada gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çekti. 2019 yılında Fenerbahçe'ye transfer olan Altay, kısa sürede takımın birinci kalecisi oldu ve milli takıma kadar yükseldi.

2023 yılında İngiliz devi Manchester United'a transfer oldu. Ancak, Manchester United'da Erik Ten Hag yönetiminde birinci kaleci olarak Onana tercih edildiği için Altay Bayındır sınırlı forma şansı buldu. Buna rağmen, yetenekleri ve potansiyeliyle dikkat çekmeye devam ediyor. Altay Bayındır, EURO 2024'te Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın kadrosunda yer alarak uluslararası arenada da ülkesini temsil ediyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa