İstanbul'da Filistinli iş insanına suikast... Olayda yeni gelişme...

İstanbul Kağıthane'de yaşanan olayda Filistinli iş insanının hayatını kaybettiği saldırıyla ilgili 3 kişi Romanya'da yakalandı. İşte haberin detayları...

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
21 Ağustos 2024 08:48
GÜNCELLEME
21 Ağustos 2024 08:48
İstanbul'da Filistinli iş insanına suikast... Olayda yeni gelişme...
DHA
Kaynak DHA

İstanbul Kağıthane'de Filistinli iş insanı Abdülkadir Anas'ın öldüğü silahlı saldırının ardından yurt dışına kaçan 3 saldırganın Romanya'da yakalandığı açıklandı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "İnterpol ile yapılan yazışmalar ve ısrarlı takipler sonucunda, ülkemizden kaçan G.S., T.S. ve S.A. isimli şüpheliler, ülkemize getirilmek üzere Romanya'da yakalanarak gözaltına alınmıştır" ifadelerine yer verildi.


Olay, 18 Ağustos'ta Hamidiye Mahallesi, Dilaver Sokak'ta meydana geldi. Filistinli iş insanı Abdülkadir Anas, iş insanı Fadı M. ve koruması Eray K.'nın bulunduğu 34 FDN 313 plakalı araca, maskeli saldırganlar tarafından susturucu takılı silahlarla ateş açıldı. Bu saldırıda Abdülkadir Anas (30) hayatını kaybetti. Polis ekiplerinin yaptığı araştırmalarda, saldırının alacak verecek meselesi nedeniyle gerçekleştiği tespit edildi ve olayla bağlantılı olduğu belirlenen G.S., T.S., S.A, S.A.O.O, L.E.E. ve H.B. gözaltına alındı. Silahlı saldırıyı gerçekleştiren G.S., T.S. ve S.A.'nın 19 Ağustos'ta Kırklareli'nden yurt dışına çıktığı belirlendi.


İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa