Mesut Özarslan'dan Yakup Odabaşı'na ziyaret!

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'nı ziyaret ederek, Taha Akgül Karakucak Güreşlerine davet etti.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
21 Ağustos 2024 09:16
GÜNCELLEME
21 Ağustos 2024 09:59
Mesut Özarslan'dan Yakup Odabaşı'na ziyaret!
Ecem Çetin Editör

Keçiören Belediyesi, 24-25 Haziran tarihlerinde Taha Akgül Karakucak Güreşleri'ni düzenlemeye hazırlanıyor. 

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, etkinlik öncesinde dün bir takım ziyaretler gerçekleştirdi. 

Özarslan, dün Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'nı ziyaret etti. 


Mesut Özarslan'a Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Keçiören İlçe Başkanı Berk Kılıç, Ankara Büyükşehir ve Keçiören Belediyesi Başkanvekili Tolga Turgut, Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi İbrahim Mert Bektaş eşlik etti. 


Ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, Yakup Odabaşı ve Gölbaşı Belediyesi'ni ziyaret ettiklerini ifade etti. 


Mesut Özarslan, Yakup Odabaşı, Taha Akgül Karakucak Güreşlerine davet ettiklerini ifade etti. 

Özarslan, Odabaşı'na nazik misafirperverliği için teşekkürlerini iletti. 


Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, öte yandan CHP Gölbaşı İlçe Başkanlığı'nı ziyaret ederek, Taha Akgül Karakucak Güreşlerine davet etti. Özarslan, gelecek dönem faaliyetleri konusunda istişarelerde bulunduklarını ifade etti. Mesut Özarslan, CHP Gölbaşı İlçe örgütüne misafirperverlikleri için teşekkürlerini iletti.


Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, CHP Altındağ İlçe Başkanlığını da ziyaret etti. Keçiören ve çalışmalar hakkında bilgi verdiklerini ifade eden Özarslan, Taha Akgül Karakucak Güreşlerine davet etti. Mesut Özarslan, CHP Altındağ İlçe Başkanı Gökhan Urun ve CHP Altındağ İlçe örgütüne misafirperverlikleri için teşekkürlerini iletti.


Mesut Özarslan, CHP Mamak İlçe Başkanı Ali Rıza Erdek'e de bir ziyarette bulundu ve Taha Akgül Karakucak Güreşlerine davet etti. Gelecek dönem icraatleri konusunda fikir teatisinde bulunduklarını belirten Özarslan, CHP CHP Mamak İlçe Başkanı Ali Rıza Erdek ve CHP Mamak İlçe örgütüne misafirperverlikleri için teşekkürlerini iletti. 


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa