Yalan dizisinin kadrosuna Samet Kaan Kuyucu dahil oluyor!

Kanal D'nin sevilen dizisi Yalan'ın kadrosuna yeni isim katıldı. Samet Kaan Kuyucu, Tuna rolüyle izleyenlerinin karşısına çıkacak.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
21 Ağustos 2024 09:42
GÜNCELLEME
21 Ağustos 2024 09:51
Yalan dizisinin kadrosuna Samet Kaan Kuyucu dahil oluyor!
Ecem Çetin Editör

Son dönemde adından söz ettiren, Kanal D'de ekrana gelen Yalan dizisi, pazartesi akşamları izleyici karşısına çıkıyor.


Başrolünde Aslıhan Güner, Feyyaz Duman, Eylül Tumbar, Yeşim Ceren Bozoğlu, Özge Borak gibi isimlerin yer aldığı, sürükleyici hikayesi ve oyuncu kadrosuyla beğeni toplayan dizi, büyük bir ilgiyle izleniyor.  


İlk bölümünden itibaren dikkatleri üzerine çeken ve çok sayıda hayran kitlesi elde eden dizi, milyonları ekrana kilitliyor.

Son olarak Gökberk Demirci'nin savcı Yaman karakteriyle dahil olduğu sevilen diziye yeni bir isim daha katılıyor.


Diziye Tuna geliyor 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Son olarak Gülcemal dizisinde rol alan genç oyunculardan Samet Kaan Kuyucu, dizinin kadrosuna dahil oldu. 


Kuyucu, Yalan dizisinde Tuna rolüne hayat verecek. Oyuncu, Aslıhan Güner'in hayat verdiği Melike karakterinin eski bir tanıdığı olarak ekibin içerisinde yer alacak. 


Yapımını Süreç filmin, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu’nun üstlendiği Yalan’ın yönetmen koltuğunda Ersoy Güler  oturuyor. Diziyi Cem Akyoldaş ve Murat Boyacıoğlu kaleme alıyor.  

Dizinin oyuncu kadrosunda, Kubilay Tunçer, Ozan Yiğit, Emir Benderlioğlu, Atakan Hoşgören, Serra Pirinç ve Renan Bilek gibi isimler yer alıyor.

 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa