Annesini kaybeden Filistinli kızın feryadı yürekleri dağladı

İşgalci İsrail Gazze'de dehşet saçmaya devam ediyor. Bombardımanlar altında kalan bir kadın Filistinlinin kızının feryadı tüyleri diken diken etti.

Kübra Şenal Editör
YAYINLAMA
21 Ağustos 2024 11:32
GÜNCELLEME
21 Ağustos 2024 13:10
Kübra Şenal Editör

7 Ekim 2023 tarihinden bu yana katil İsrail, Gazze'de on binlerce sivili katletti. Bölgede nefes alacak alan bırakmayan ve dünyanın dört bir yanından gelen tepkilere rağmen Gazze'deki soykırımına devam eden İsrail, her gün-her an birilerini ya annesiz-babasız ya, evlatsız ya da eşsiz bırakıyor. 


Gazze'deki katliamın 320'nci gününde İsrail, güvenli bölge olarak ilan ettiği ve duyurduğu Deyr el-Belah'taki pazar yerine hava saldırısı düzenledi.


Bombardımanda birçok Filistinli şehit oldu.


'Annesine veda' feryadı yürek parçaladı

Deyr el-Belah'taki pazar yerine düzenlediği saldırılarda hayatını kaybeden Filistinliler yakınları tarafından son yolculuğuna uğurlandı.


Saldırılarda annesini kaybeden Filistinli bir kızın feryadı görenleri de hüzne boğdu. 


Yakınları ise küçük kızı teskin etmeye çalıştı.


Gazze'nin orta kesimindeki Deyr el-Belah'ta bulunan Aksa Şehitleri Hastanesi bahçesinde kılınan cenaze namazlarının ardından Filistinliler yakınlarına veda etti.

Gazze'de son durum

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'nde saldırıları sonucu şehit sayısı artıyor. 320 gündür süren saldırılarda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 40 bini aştı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa