Tam Bir Centilmen filminin yayın tarihi belli oldu!

Çağatay Ulusoy, Ebru Şahin, Şenay Gürler'in kadrosunda bir araya geldiği Tam Bir Centilmen filminin yayın tarihi belli oldu. Detaylar haberimizde...

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
21 Ağustos 2024 12:22
GÜNCELLEME
21 Ağustos 2024 12:51
Tam Bir Centilmen filminin yayın tarihi belli oldu!
Ecem Çetin Editör

Son olarak Gaddar dizisinde rol alan ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy'un "Tam Bir Centilmen" filmi merakla bekleniyor.

Yakışıklı oyuncunun, bir jigoloya hayat verdiği, Ebru Şahin, Şenay Gürler ile başrolü paylaştığı film, Netflix'te izleyici karşısına çıkacak. 

Tam Bir Centilmen filminin yayın tarihi duyuruldu. 

Netflix Türkiye hesabından merakla beklenen filmin yayın tarihi açıklandı. 


Tam Bir Centilmen filminin 26 Eylül'de izleyici karşısına çıkacağı öğrenildi. 

Yapımcılığını Onur Güvenatam’ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Onur Bilgetay oturuyor. Diziyi, Deniz Madanoğlu kaleme alıyor.


Filmin konusu 

Saygın, dışarıdan bakıldığında lüks ve parıltılı bir dünyada kendine yer edinmiş, şehirdeki birçok kişi tarafından zengin kadınların gözdesi olarak görülen biri. Onun baştan çıkarıcı ve duygusuz bir avcı olarak algılanması ise bu imajı pekiştiriyor. Ancak bu görüntünün ardında, çok daha farklı bir gerçek yatıyor. Saygın, her kadına onların içten içe arzuladıkları ancak dile getirmeye çekindikleri duygusal tatmini sunan bir adam. Onlara kendilerini özel, değerli ve önemli hissettirmek onun uzmanlık alanı. Fakat Saygın'ın kendisine hiç sormadığı bir soru var: "Benim mutluluğum nerede?" Bu soru, genç ve masum Nehir ile tanıştığında aklına giriyor ve özenle kurduğu tüm dengeler bir anda alt üst oluyor.






Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa