İsrail, Mısır asıllı Amerikalı komedyen Bassem Youssef’i hedef aldı

İsrail’in resmi X hesabından, Mısır asıllı Amerikalı komedyen Bassem Youssef’in kapatılan hesabını ‘hoşça kal’ başlığıyla paylaştı.

Kübra Şenal Editör
YAYINLAMA
21 Ağustos 2024 13:00
GÜNCELLEME
21 Ağustos 2024 13:50
İsrail, Mısır asıllı Amerikalı komedyen Bassem Youssef’i hedef aldı
Kübra Şenal Editör

Siyonist katil İsrail, Gazze’deki soykırımına karşı paylaşım yapan sanatçıları hedef alıyor. İsrail’in uydurduğu ‘Antisemitizm’ hakkında paylaşımıyla gündeme gelen Mısır asıllı Amerikalı komedyen Bassem Youssef, Siyonizmin hedef tahtasına yazıldı.


İsrail’in resmi X hesabından yapılan paylaşımda, Bassem Youssef’in X hesabının ekran fotoğrafına “Hoşça kal” başlığıyla yer verildi.

X, eski ismiyle Twitter, yaklaşık 12 milyon takipçiye sahip olan Youssef’in hesabını ‘Antisemitizm’ hakkında yaptığı paylaşımdan dolayı kapattı.


X ve Meta İsrail lehine sansür uygulamaya ve kullanıcıların özgür iradelerini kısıtlayarak terörü desteklemeye devam ediyor.

h(406965)


Bassem Youssef, son paylaşımında şu sözlere yer vermişti:

“Antisemitizm, eskiden insanların kanını donduran bir suçlamaydı. Şimdi birçok insanın, bu korku taktiğinin nasıl kullanıldığını, konuşmaları susturmak ve insanları korkutmak için nasıl bir araç haline geldiğini fark ettiğini görüyorum.”


Youssef ayrıca şunları ekledi: “Bu suçlama, insanları sindirmek amacıyla aşırı derecede kullanıldı ve suistimal edildi. Hâlâ Siyonistler tarafından antisemitik olarak adlandırılmaktan korkuyor musunuz? Oy verin ve bana yorumlarda bildirin. Hayır, artık umurumda değil. Ya da: Evet, hâlâ korkuyorum.”


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa