Muhalif gazeteci Özge Kar Odabaş, insanlığını kaybetti!

Fatih ilçesinde Sokak köpekleri 40 yaşındaki Ayhan Özçelik’i parçalayarak öldürdü. İnsanlığa muhalif gazeteci Özge Kar Odabaşı içindeki kini kustu.

MP
Mevlüt Peker Editör
YAYINLAMA
21 Ağustos 2024 13:40
GÜNCELLEME
21 Ağustos 2024 14:29
Muhalif gazeteci Özge Kar Odabaş, insanlığını kaybetti!
MP
Mevlüt Peker Editör

Geçtiğimiz günlerde İstanbul'un Fatih ilçesinde 40 yaşındaki Ayhan Özçelik isimli vatandaş, sabah vakitlerinde yürüyüş yaptığı esnada çok sayıda sokak köpeğinin saldırısına uğramış, boynundan, boğazından ve vücudunun çeşitli bölgelerinden ağır yara alan Ayhan Özçelik, acılar içinde bağırarak yardım istemiş, yakınlarda temizlik yapan Fatih Belediyesi'nin temizlik işçileri imdat çığlığının geldiği yöne doğru koşarak talihsiz adamı can çekişirken bulmuşlardı.


Temizlik görevlilerinin durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri gelmiş, ilk müdahalesi olay yerinde yapılan ardından ambulansla hastaneye götürülen Ayhan Özçelik, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamamıştı.


Fatih Belediyesi harekete geçti

Ayhan Özçelik'in hayatını kaybetmesi sonrası Fatih Belediyesi ekipleri harekete geçmiş ve gerekli izinleri alarak özel mülk olan arsadaki başıboş saldırgan sokak köpeklerini toplama çalışmalarına başlamıştı. 6 sokak köpeğini arayan ekipler, 2’sini bulup uyuşturucu iğne kullanılarak alıp araca koymuşlardı.


Son anları cep telefonlarıyla kaydedildi

Fatih Belediyesi ekipleri diğer sokak köpeklerini arama çalışmalarını sürdürürken, köpeklerin vahşice saldırısına maruz kalan 40 yaşındaki talihsiz adamın can çekiştiği anlara ait cep telefonu görüntüleri ortaya çıkmıştı. Görüntüde kanlar içinde yerde yatan Ayhan Özçelik’in büyük acılar çektiği ve can çekiştiği görülüyordu.

Hükümet muhalifi değil, insanlık muhalifi!

Toplum, sokak köpekleri saldırısına uğramış 40 yaşındaki bir insanın can çekişerek ve büyük acılar çekerek ölümünü izlerken daha büyük şok sözde bir gazeteciden geldi. Muhaliflik adı altında tüm insani ve vicdani değerleri ayaklarının altına alan Tele 1 çalışanı Özge Kar Odabaş, mütedeyyin kesimin yoğun olarak yaşadığı Fatih ilçesine duyduğu tiksintiyi adeta “oh olsun” diyerek anlattı.

Fatih ilçesi için “yobaz ve leş insan dolu ilçe” tanımını kullanan sözde gazeteci Özge Kar Odabaş, Fatih’ten sağ çıkanların dua etmesi gerektiğini, köpeklere laf etmeden önce Fatih’te yaşayanların insanlığına bakılması gerektiğini söyledi. Ayhan Özçelik’in can çekişen görüntüleri, güvenlik kamerası kayıtları ve adli tıp raporlarına rağmen sözde haberci Özge Kar Odabaş, “katliam” denilen anları gösteren bir görüntü bulunmadığını ileri sürdü ve herkesin bir yerinden bir şey uydurduğunu, ortaya atılanın da diğerleri tarafından havada kapıldığını savundu.

Değil bir gazeteci, herhangi bir insanın sokakta bile kullanmaktan haya edeceği üslupla paylaşımını yapan Özge Kar Odabaş, hem zihniyeti hem de üslubu sebebiyle sosyal medyada vatandaşlardan büyük tepki aldı. Özge Kar Odabaş’a yanıt veren takipçilerden biri “Sokak köpekleri bir insanı parçalayarak, acı çektirerek katletti. Özge Kar Odabaş ise insanlığı…” dedi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa