Hazal Kaya'dan Adını Feriha Koydum paylaşımı!

Ünlü oyuncu Hazal Kaya, sosyal medya hesabından Medyapım'ın paylaştığı Adını Feriha Koydum videosunu alıntılayarak durumunda paylaştı.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
21 Ağustos 2024 15:55
GÜNCELLEME
21 Ağustos 2024 16:46
Hazal Kaya'dan Adını Feriha Koydum paylaşımı!
Ecem Çetin Editör

Ünlü oyuncular Çağatay Ulusoy ve Hazal Kaya'nın başrolünde yer aldığı, Türk televizyon tarihinin unutulmaz dizileri arasında yer alan "Adını Feriha Koydum" oynadığı dönemde izleyicisini ekran başına kilitledi. 

 

14 Ocak 2011 tarihinde ilk bölümüyle ekrana gelen, 67. bölüm boyunca fırtınalar estiren ve ilgiyle izlenen dizi, 29 Haziran 2012 tarihinde final bölümüyle ekrana geldi ve seyircisine veda etti.  


Sürükleyici hikayesi ve oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken Adını Feriha Koydum'un yıllar önce ekranlara veda etmesine rağmen halen çok sayıda izleyici kitlesi bulunuyor.


Medyapım, Adını Feriha Koydum hayranlarını geçmişe götürdü. 

Yapımın resmi sosyal medya hesabından "Medyapım Nostalji" serisinde bu hafta sevilen diziye yer verildi. 


Medyapım, dizinin açılış jeneriğini paylaşarak, "Adını Feriha Koydum, başrollerini Vahide Perçin, Hazal Kaya, Çağatay Ulusoy ve Metin Çekmez’in paylaştığı Medyapım imzalı bir Türk televizyon dizisidir. Aşk ve drama türündeki dizi 2011-2012 yılları arasında Show TV’de yayınlanmıştır." notunu düştü. 


Dizide Feriha karakterine hayat veren ünlü oyuncu Hazal Kaya, paylaşımı kendi sosyal medya hesabından paylaştı. 

Kaya, kırmızı kalp emojisi koydu. 


Medyapım'ın paylaşımına dizinin hayranlarından çok sayıda yorum geldi. 


İnsanlar, "Halen severek izlediğim dizi, keşke devamı gelse", "Cuma günü ekranın başından kalkmazdım", "Çok severek ve beğenerek izlerdim. Keşke yeni bölümler çekilse" notunu düştü. 



Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa