Bahçeli'den DEM milletvekilleriyle ilgili öneri

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, DEM milletvekillerinin maaş ve hazine yardımı kesilerek şehit ailelerine aktarılması gerektiğini söyledi.

O
Onur Çetinkaya Editör
YAYINLAMA
21 Ağustos 2024 17:03
GÜNCELLEME
21 Ağustos 2024 17:23
Bahçeli'den DEM milletvekilleriyle ilgili öneri
O
Onur Çetinkaya Editör

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye Büyük Millet Meclisi, milletvekilliği düşürülen Can Atalay için özel oturumla toplantıya ve yaşananlara değindi.

MHP lider Bahçeli, meclis kürsü dokunulmazlığının baştan sınırlarının çizilmesi gerektiğini söyledi. 

DEM vekillerin maaşı kesilsin

DEM Parti üzerinden açıklama yapan Bahçeli, DEM Partili 57 milletvekilinin maaşları ile partiye yapılan hazine yardımlarının kesilmesi gerektiğini belirterek, kaynağın şehit ailelerine aktarılmasını istedi.

Paralar örgüte aktarılıyor

DEM'li milletvekillerin devlet hazinesine yıllık maliyeti 116 milyon 280 bin lira olduğunu söyleyen MHP Lideri, 171 milletvekili danışmanın hazineden aldığı yıllık maaşın 133 milyon 380 bin lira, 10 grup danışmanının yıllık maaşının 8 milyon 400 bin lira, 30 büro personelinin aldığı yıllık maaşının da 23 milyon 400 bin lira olduğunu belirtti.

Parti'nin 2024 yılında hazineden aldığı yardım miktarının yaklaşık 658 milyon lira olmasına dikkat çeken Bahçeli,  terör ve bölücülük odağı DEM’in 2024 yılında alacağı toplam paranın ise  yaklaşık 940 milyon lira olduğunu vurguladı.

76 bin emeklimizin hakkı terör örgütlerine gittiğini aktaran Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, örgütlere kurşun, silah ve bomba parası olarak hibe edildiğini ifade etti. 



Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa