Konya'da vahşet: Öldürdüğü eşinin cesediyle karakola gidip teslim oldu

Konya'da dehşete düşüren bir kadın katliamı yaşandı. Bekir Durmaz tartıştığı eşi Elif Durmaz’ı bıçaklayıp öldürdü ve katil koca sonra eşinin cesediyle birlikte karakola giderek teslim oldu.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
21 Ağustos 2024 22:06
GÜNCELLEME
21 Ağustos 2024 22:26
Konya'da vahşet: Öldürdüğü eşinin cesediyle karakola gidip teslim oldu
DHA
Kaynak DHA

Konya'da akıllara durgunluk veren bir cinayet yaşandı. 

Konya'nın Selçuklu ilçesinde, Bekir Durmaz (53), otomobilde tartıştığı eşi Elif Durmaz'ı (37) bıçaklayarak öldürdü. Durmaz, olayın ardından otomobiliyle birlikte polis merkezine giderek teslim oldu ve eşine sağlık ekiplerinin çağrılmasını istedi. Ancak olay yerine gelen sağlık ekipleri, Elif Durmaz’ın hayatını kaybettiğini belirledi.


Elif Durmaz arabada kanlar içinde kaldı 

Olay, bugün saat 18.00 sıralarında meydana geldi. Karayolunda seyir halinde olan sürücüler, bir otomobilde kanlar içinde bir kadını görerek 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu. Olay yerine yönlendirilen polis ekipleri, plakası ve gittiği yön belirlenen aracı aramaya başladı. Bu sırada, Bekir Durmaz aracıyla birlikte Selçuklu ilçesindeki Özalkent Polis Merkezi'ne geldi ve eşi Elif Durmaz'ı bıçakladığını itiraf etti. Durmaz, sağlık ekiplerinin çağrılmasını istedi.


Olay yerinde yaşamını yitirdi

Polisler, otomobili kontrol ettiklerinde sağ ön koltukta kanlar içinde bir kadını buldu ve hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede, Elif Durmaz’ın boynundan ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklandığı ve aşırı kan kaybı nedeniyle hayatını kaybettiği belirlendi. Talihsiz kadının cenazesi, otopsi için Konya Şehir Hastanesi morguna götürüldü.


Gözaltı ve soruşturma

Bekir Durmaz, olay yerinde gözaltına alınarak sorgulanmak üzere Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekiplerine teslim edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa