YouTube kanalı açan Ronaldo rekor kırdı

Dünyaca ünlü futbolcu Ronaldo rekorlarına bir yenisini ekleyerek açtığı YouTube kanalı ile 1 milyon aboneye en hızlı ulaşan isim oldu.

EK
Esra Koçak Editör
YAYINLAMA
21 Ağustos 2024 22:27
GÜNCELLEME
21 Ağustos 2024 22:39
YouTube kanalı açan Ronaldo rekor kırdı
EK
Esra Koçak Editör

Portekizli futbol yıldızı Cristiano Ronaldo, YouTube kanalının tanıtımını yaptıktan kısa süre sonra büyük bir ilgiyle karşılaştı. "UR Cristiano" adıyla açılan kanal, tanıtımın yapıldığı ilk 90 dakika içinde bir milyondan fazla aboneye erişti. 


Ronaldo'dan heyecan verici duyuru

Futbol kariyerine Suudi Arabistan Pro Ligi takımlarından Al Nassr'da devam eden Ronaldo, YouTube kanalını sosyal medya hesapları üzerinden duyurdu. Ronaldo, "Bekleyiş sona erdi! Benim YouTube kanalım sonunda burada! Abone olun ve bu yeni yolculukta bana katılın" mesajıyla takipçilerini kanala davet etti. Duyuruyla birlikte YouTube kanalının linkini de paylaşan Ronaldo, büyük bir ilgiyle karşılaştı.


Kanalın açılış tarihi ve içerikler

YouTube verilerine göre, Ronaldo'nun kanalının açılış tarihi 8 Temmuz 2024 olarak görünse de  Ronaldo, kanalın resmi tanıtımını bugün yaparak kanalına dikkat çekti. Tanıtım videosunun ardından, ilk 1 buçuk saatte kanala bir milyondan fazla kişi abone oldu ve toplam abone sayısı saatler içinde 5 milyon 200 bine ulaştı. Ronaldo, kanalına tanıtımın hemen ardından ondan fazla video yükledi.


Ronaldo’nun sosyal medya gücü

Sosyal medyada büyük bir takipçi kitlesine sahip olan Ronaldo'nun, X platformunda 112,5 milyon, Facebook'ta 170 milyon ve Instagram'da 636 milyon takipçisi yer alıyor. Ronaldo, toplamda 917 milyon takipçiyle sosyal medyada en çok takip edilen kişi unvanını elinde bulunduruyor ve birçok kişi tarafından tüm zamanların en iyi futbolcularından biri olarak kabul ediliyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa