Trabzonspor'da iki ayrılık haberi

Trabzonspor'dan bir transfer açıklaması geldi. Açıklamada Batuhan Kör ve Hakan Yeşil'in yeni adresleri hakkında bilgi verildi.

EK
Esra Koçak Editör
YAYINLAMA
22 Ağustos 2024 00:07
GÜNCELLEME
22 Ağustos 2024 00:26
Trabzonspor'da iki ayrılık haberi
EK
Esra Koçak Editör

Trabzonspor Kulübü, Batuhan Kör'ün Vanspor FK'ye, Hakan Yeşil'in ise Pendikspor'a transfer olduğunu duyurdu. Konuya ilişkin Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ tarafından Borsa İstanbul ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, her iki futbolcunun sözleşmelerinin karşılıklı olarak feshedildiği belirtildi.


Batuhan Kör Vanspor FK'ye transfer oldu

Açıklamada, Batuhan Kör ile 26 Ocak 2022 tarihinde başlayan ve 31 Mayıs 2026'da sona ermesi planlanan sözleşmenin karşılıklı olarak feshedildiği, oyuncuya herhangi bir fesih tazminatı ödenmeyeceği ifade edildi. Batuhan Kör'ün Vanspor FK'ye kesin transferi konusunda anlaşma sağlandığı belirtilerek, "Vanspor FK, kulübümüze sözleşme fesih bedeli olarak KDV dahil 7 milyon lira ödeyecektir. Ayrıca, Vanspor FK, şarta bağlı bonus olarak 5 milyon lira ile futbolcunun başka bir kulübe transferi halinde elde edilecek bedelin yüzde 20'sini kulübümüze ödeyecektir" denildi.


Hakan Yeşil'in yeni adresi Pendikspor

Hakan Yeşil'in transferine ilişkin yapılan açıklamada ise oyuncunun 1 Haziran 2024 başlangıç ve 31 Mayıs 2026 bitiş tarihli sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiği ve oyuncuya herhangi bir fesih tazminatı ödenmeyeceği bildirildi. Hakan Yeşil'in Pendikspor'a kesin transferi konusunda yapılan anlaşmaya göre, Pendikspor'un Trabzonspor'a sözleşme fesih bedeli olarak KDV dahil 11 milyon lira ödeyeceği açıklandı.


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa