Manisa'da kuru gıda deposunda yangın...

Manisa’nın Salihli ilçesinde bulunan bir kuru gıda deposunda yangın çıktı. Yangın ekiplerin müdahalesi ile 3 saatte söndürülebildi.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
22 Ağustos 2024 05:20
GÜNCELLEME
22 Ağustos 2024 05:20
Manisa'da kuru gıda deposunda yangın...
DHA
Kaynak DHA

Yangın, dün akşam saat 21.00 civarında Durasıllı Mahallesi'nde bulunan bir kuru gıda deposunda çıktı. İddiaya göre, henüz bilinmeyen bir sebeple başlayan yangın, kısa sürede deponun tamamını sardı.

Yangının bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Manisa Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı Salihli İtfaiye Amirliği ekipleri, Alaşehir, Turgutlu ve Kula ilçelerinden gelen 15 itfaiye aracı ve jandarma TOMA aracıyla yangına müdahale etti.

Zaman zaman patlamaların da yaşandığı yangın, yaklaşık 3 saatlik çalışma sonucunda kontrol altına alındı. Soğutma çalışmaları devam ederken, Salihli Kaymakamı Ali Güldoğan ve İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Doğukan Karaaslan bölgeye gelerek yangın söndürme çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Bir yangın haberi de Uşak'tan geldi

Uşak'ta bir iş yerinde çıkan yangın, bitişiğindeki depoya ve iki katlı binanın çatısına sıçradıktan sonra itfaiye ekiplerince söndürüldü.Köme Mahallesi İkinci Yurt Sokak'ta bir süredir kapalı olan ve motosiklet tamiri yapılan iş yerinde, henüz bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Yangın, kısa sürede büyüyerek yanındaki ikinci el eşya dükkanının deposuna ve iki katlı binanın çatısına sıçradı.

Olay yerine ihbar üzerine 112 Acil Sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 2 saat süren çalışması sonucunda yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında iş yeri tamamen kullanılamaz hale gelirken, depoda ve binanın çatısında da hasar meydana geldi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa