Okan Buruk: Savunmadaki hatalarımızı düzeltmeliyiz...

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, savunmada ciddi hatalar yaptıklarını ve bunu bir an önce düzeltmeleri gerektiğini söyledi.

AA
Kaynak AA, DHA
YAYINLAMA
22 Ağustos 2024 07:23
GÜNCELLEME
22 Ağustos 2024 07:23
Okan Buruk: Savunmadaki hatalarımızı düzeltmeliyiz...
AA
Kaynak AA, DHA

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda İsviçre'nin Young Boys ekibine 3-2 mağlup oldukları ilk maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, karşılaşmayı değerlendirdi.

Okan Buruk, "Bu tür maçlar her zaman zordur. Rakibimizin bu sezonki performansı farklı beklentilere neden olabilir, ancak maça istekli başlayacaklarını biliyorduk. Maç erken bir golle başladı. İlk yarıda rakip kalede tehlikeli pozisyonlar üretmeye çalıştık. Barış'ın yakaladığı pozisyonlar vardı, ancak ilk yarının sonunda ikinci golü yedik. Daha güçlü bir oyun sergileyebilirdik. İkinci yarıya istediğimiz gibi başlayamasak da 2-1'i bulduktan sonra daha iyi oynadık. Maçın genelinde birçok pozisyona girdik. İki golden fazlasını atabilirdik, ancak şanssız bir gol yedik" dedi.

Muslera'nın Sağlık Durumu

Okan Buruk, ilk yarının sonunda sakatlanarak oyundan çıkan kaleci Fernando Muslera'nın, rövanş maçında sahada olmasını beklediğini ifade etti.

Muslera'nın durumuyla ilgili bilgi veren Buruk, "Muslera ile konuştum. Bir darbeden dolayı sinir sıkışması yaşadığını söyledi. Önemli bir durum olduğunu düşünmüyorum. Sonraki maçta bizimle birlikte olacaktır" şeklinde konuştu.

Rövanş Maçı İçin Güven Mesajı

Okan Buruk, rövanş maçında takımına olan güvenini dile getirerek, "Saha kenarında olamayacağım ama tribünde taraftarımızla birlikte olacağım. Büyük bir atmosfer yaratacağız. Oyun olarak daha iyisini yapacağız. Elbette saha kenarında olmayı tercih ederdim, ancak yukarıdan iletişim kurmak zor. Bunu bahane edemeyiz. İkinci maç için oyuncularıma ve ekibime güveniyorum" diyerek açıklamalarını tamamladı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa