İstanbul'daki silahlı saldırıda baba öldü çocuğu yaralandı...

İstanbul Maltepe'de gerçekleşen silahlı saldırıda baba ölürken 5 yaşındaki çocuğu ise yaralandı. İşte olayın detayları...

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
22 Ağustos 2024 07:42
GÜNCELLEME
22 Ağustos 2024 07:42
İstanbul'daki silahlı saldırıda baba öldü çocuğu yaralandı...
DHA
Kaynak DHA

Maltepe'de, 5 yaşındaki çocuğuyla birlikte motosikletle ilerleyen M.D., motosikletli bir kişi ya da kişiler tarafından düzenlenen silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Saldırıda, M.D.'nin 5 yaşındaki çocuğu Ö.M.A. yaralandı.

Olay, Gülensu Mahallesi Telsizler Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, yabancı uyruklu M.D., oğlu Ö.M.A. ile birlikte 34 GFH 002 plakalı motosikletiyle seyir halindeyken, başka bir motosiklette bulunan kişi ya da kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı. Olayın ardından bölgeye sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan M.D. ve çocuğu, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen M.D. kurtarılamazken, Ö.M.A.'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Polis Caddeyi Trafiğe Kapattı

Saldırının ardından olay yerine gelen polis ekipleri, caddeyi araç ve yaya trafiğine kapattı. Olay yeri inceleme ekipleri çalışmalarını tamamlarken, M.D.'ye ait motosiklet çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı. İncelemelerin ardından cadde trafiğe yeniden açıldı. Polis ekipleri, saldırganların yakalanması için geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

Diyarbakır'da yorgun mermi yaraladı

Öte yandan Diyarbakır'da yaşanan başka bir olayda ise plaza önünde bekleyen K.K., nereden ateşlendiği belirlenemeyen bir yorgun merminin sırtına isabet etmesi sonucu yaralandı. Olayı fark eden çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine sağlık ve polis ekipleri hızla olay yerine sevk edildi.

İlk müdahalesi yapılan K.K., Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yapılan incelemelerde, merminin kadının sırtını sıyırdığı tespit edildi. Tedavisinin ardından taburcu edilen K.K.'nın durumu iyi olduğu bildirildi. Polis, mermiyi ateşleyen kişiyi tespit etmek ve yakalamak için kapsamlı bir çalışma başlattı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa