Rodrigo Becao için Fenerbahçe'nin kapısını çaldılar...

Fenerbahçe'nin stoperi Rodrigo Becao için kulüpler sarı lacivertli kulübün kapısını çalmaya başladı. İşte Becao'nun son taliibi...

HM
Haber Merkezi ankaramasasi.com
YAYINLAMA
22 Ağustos 2024 08:48
GÜNCELLEME
22 Ağustos 2024 08:48
Rodrigo Becao için Fenerbahçe'nin kapısını çaldılar...
HM
Haber Merkezi ankaramasasi.com

Fenerbahçe'de Jose Mourinho'nun savunma hattında ilk tercihleri arasında yer almayan Rodrigo Becao'ya, Torino'nun ardından Atalanta da talip oldu.

NTV Spor'da yer alan haber göre; Toloi, Kolosinac ve Scalvini'nin sakatlıkları sonrası Atalanta, Rodrigo Becao'yu transfer listesine ekledi. Haberde, Fenerbahçe'nin Becao için zorunlu satın alma opsiyonlu bir kiralama teklifinde bulunabileceği ifade edildi.

Daha önce İtalya Serie A’da Udinese forması giyen Becao’nun, ligi iyi tanıması nedeniyle Atalanta Teknik Direktörü Gasperini’nin radarındaki isimlerden biri olduğu vurgulandı.

Fenerbahçe formasıyla 23 maça çıkan ve 1.730 dakika sahada kalan 28 yaşındaki stoper, bu süreçte 1 gol kaydetti. Becao’nun Fenerbahçe ile sözleşmesi 2028 yılına kadar devam ediyor.

Rodrigo Becão, tam adıyla Rodrigo Nascimento França, 19 Ocak 1996 doğumlu Brezilyalı bir futbolcu. Becão, sağlam fiziksel yapısı, hava toplarındaki başarısı ve defansif yetenekleriyle tanınır.

Profesyonel kariyerine Bahia'da başlayan Becão, daha sonra İtalya Serie A'da Udinese forması giydi. Udinese'deki performansıyla dikkat çeken oyuncu, 2023 yılında Fenerbahçe'ye transfer oldu. Fenerbahçe'de oynadığı dönemde istikrarlı bir savunma oyuncusu olarak takıma katkı sağladı.

Rodrigo Becão’nun Fenerbahçe ile 2028 yılına kadar sözleşmesi bulunmaktadır. Avrupa'dan başka kulüplerin de ilgisini çeken Becão, özellikle İtalya Serie A’ya dönme ihtimaliyle gündemde yer alıyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa