Lugano - Beşiktaş maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Temsilcimiz Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında İsviçre ekibi Lugano'ya konuk olacak. Peki mücadele saat kaçta başlayacak.

O
Onur Çetinkaya Editör
YAYINLAMA
22 Ağustos 2024 10:43
GÜNCELLEME
22 Ağustos 2024 11:37
Lugano - Beşiktaş maçı hangi kanalda, saat kaçta?
O
Onur Çetinkaya Editör

Beşiktaş, 2024-2025 sezonuna  hızlı bir giriş yaparak dikkat çekti.


Süper Kupa maçında ezeli rakibi Galatasaray'ı 5-0 gibi farklı bir skorla mağlup eden siyah-beyazlılar, Süper Kupa'yı müzesine götürdü. 


Trendyol Süper Lig'de de başarılı bir başlangıç yapan Beşiktaş, Samsunspor'u 2-0, Antalyaspor'u ise 4-2 yenerek lige iyi bir giriş yaptı.


UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Beşiktaş, Lugano'ya karşı tur için sahaya çıkacak. Maç, 22 Ağustos Perşembe günü saat 21.30'da İsviçre'nin Thun kentindeki stadyumda oynanacak ve S Sport Plus kanalından canlı yayınlanacak. Maçın hakemi ise Danimarkalı Morten Krogh olacak.


Avrupa Ligi play-off turunda İsviçre temsilcisi Lugano ile karşılaşacak olan Beşiktaş, Avrupa kupalarında bugüne kadar çıktığı 242 maçta 91 galibiyet, 48 beraberlik ve 103 yenilgi aldı. Bu maçlarda 320 gol atan siyah-beyazlılar, kalesinde ise 365 gol gördü.

İsviçre temsilcisi, bu sezon tüm kulvarlarda çıktığı 9 müsabakada 5 galibiyet, 3 yenilgi ve 1 beraberlik yaşadı. Ciro İmmobile ve Rafa Silva ligde oynadıkları karşılaşmalarda 2’şer gol atarken Paulista ise tek gol ile Beşiktaş'a katkı verdi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa