Gökçe Bahadır'ın yeni adresi belli oldu!

Son olarak Ömer dizisinde Gamze karakterine hayat veren ünlü oyuncu Gökçe Bahadır'ın yeni projesi belli oldu. İşte detaylar...

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
22 Ağustos 2024 10:45
GÜNCELLEME
22 Ağustos 2024 17:41
Gökçe Bahadır'ın yeni adresi belli oldu!
Ecem Çetin Editör

Birçok dizi ve projede yer alan ünlü oyuncu Gökçe Bahadır, 2000 yılında Evdeki Yabancı dizisiyle oyunculuğa adım atmıştır.


Ünlü oyuncu, 2003-2005 yılları arasında ekrana gelen, oynadığı dönemde ilgiyle izlenen Hayat Bilgisi dizisindeki Törpü karakteriyle tanınmaya başladı. 

Oyunculuk performansıyla büyük beğeni toplayan ve ekranların aranan isimlerinden birisi olan Gökçe Bahadır, Yaprak Dökümü dizisiyle adını geniş kitlere duyurdu.


Türk televizyonun unutulmaz projelerinden birisi olan, halen büyük ilgiyle izlenen dizide Leyla karakterine hayat veren güzel oyuncu, bu dizi ile kariyerinde adeta dönüm noktası yaşadı.


Kariyerinde hızla ilerleyen, Türkiye’nin sevilen oyuncularından birisi olan Gökçe Bahadır, Kayıp Şehir, Aramızda Kalsın, Ufak Tefek Cinayetler, Kulüp, Bana Masal Anlatma,  Kendi Yolumda gibi projelerde rol aldı.


Ünlü isim son olarak Selahattin Paşalı, Merve Dizdar, Barış Falay gibi isimlerle başrolü paylaştığı Ömer dizisinde kamera karşısına geçmiştir.

Güzel oyuncunun yeni projesi merakla bekleniyor. 


Gökçe Bahadır'ın yeni adresi belli oldu. 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Oyuncu, Netflix'te ekrana gelecek olan Geleceğe Mektuplar dizisiyle anlaştı. 


PTT’nin mektup kampanyasından yola çıkılarak yazılan “Geleceğe Mektuplar” dizisinde Gökçe Bahadır, Zuhal karakterine hayat verecek.


Eylül ayında çekimleri başlayacak olan ve 8 bölümden oluşan dizinin yapımcılığını O3 Medya üstlenecek. Cenk Ertürk’ün yönetmen koltuğunda oturacağı Geleceğe Mektuplar dizisini Rana Denizer kaleme alacak. 


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa