Mansur Yavaş ve Mesut Özarslan'dan güreşe davet!

ABB Başkanı Mansur Yavaş ve Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, 1. Geleneksel Taha Akgül Karakucak Güreşleri’ne vatandaşları davet etti.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
22 Ağustos 2024 11:14
GÜNCELLEME
22 Ağustos 2024 11:52
Mansur Yavaş ve Mesut Özarslan'dan güreşe davet!
Ecem Çetin Editör

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) ve Keçiören Belediyesi "1. Geleneksel Taha Akgül Karakucak Güreşleri"ne hazırlanıyor. 


24-25 Ağustos tarihlerinde iki gün boyunca sürecek olan güreş turnuvasına Bağlum Stadyumu ev sahipliği yapacak.


Cumhuriyet tarihinin en büyük güreş organizasyonuna imza atılacak 1. Geleneksel Taha Akgül Karakucak Güreşleri'ne ilişkin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı (ABB) Mansur Yavaş ve Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan paylaşımda bulundu. 


Özarslan, Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Keçiören Belediyesi işbirliğiyle 24-25 Ağustos tarihlerinde Bağlum Stadyumu'nda düzenleyecek , Cumhuriyet tarihinin en büyük Karakucak güreşi, 1. Geleneksel Taha Akgül Karakucak Güreşleri’ne tüm halkın davetli olduğunu söyledi. 


Mesut Özarslan, Ata sporunun onurunu 1. Geleneksel Taha Akgül Karakucak Güreşleri’nde, Bağlum Stadyumu’nda yaşatmaya davet etti. 


Mansur Yavaş, 24-25 Ağustos’ta, Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Keçiören Belediyesi işbirliğiyle Türkiye Cumhuriyeti’nin en büyük Karakucak Güreşleri'nin Taha Akgül Karakucak Güreşleri'nin Bağlum Stadyumu’nda gerçekleşeceğini ifade ederek, tüm hemşehrileri büyük etkinliğe davette bulundu.


2024 Paris Olimpiyatları'nda adını tarihe yazdıran, başarısından söz ederek Bronz madalya kazanan Taha Akgül, adının verilmesiyle ilgili, turnuvaya hem kendi adının hem de Karakucak adıyla düzenleniyor olmasından dolayı çok mutlu olduklarını ifade etti. 


Ülkede düzenlenen güreş organizasyonları içerisinde en büyük ödülün burada verileceğini ifade eden Akgül, güreş sporuna yönelik katkılarından dolayı Mesut Özarslan’a teşekkürlerini iletti. 


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa