Samet Akaydin'e Fransa'dan sürpriz talip

Fenerbahçeli futbolcu Samet Akaydin'e Fransa Ligi'nden Nice talip oldu. Transfer sürecinde ilerleme kaydedildi.

O
Onur Çetinkaya Editör
YAYINLAMA
22 Ağustos 2024 14:18
GÜNCELLEME
22 Ağustos 2024 15:13
Samet Akaydin'e Fransa'dan sürpriz talip
O
Onur Çetinkaya Editör

Fenerbahçeli futbolcu Samet Akaydin'e Fransa'nın Ligue 1 ekiplerinden Nice talip oldu.


Mourinho'nun planları içinde yer almayan Samet Akaydin'in, Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026 tarihine kadar devam ediyor. Ancak Nice, transfer döneminin kapanmasına az bir süre kala deneyimli stoperi kadrosuna katmak için harekete geçti.


Samet Akaydin, Fenerbahçe'de ayrılması muhtemel oyuncular arasında yer alıyor ve Nice'e transfer olmaya sıcak baktığı belirtiliyor. 


Fransız ekibi, transferin hızlı bir şekilde tamamlanmasını istiyor. Samet'in menajerinin, Fenerbahçe yönetimi ile görüşerek transfer sürecini netleştirmesi bekleniyor. Transferin gerçekleşmesi için Nice adına bir kulüp yetkilisinin Türkiye'ye gelerek Fenerbahçe yönetimi ile bir araya gelmesi planlanıyor.


Samet Akaydin, Fenerbahçe'de takımla birlikte antrenmanlara katılmasına rağmen, son dönemde müsabaka kadrolarında yer almamıştı. Bu durum, oyuncunun ayrılık ihtimalini güçlendiren faktörlerden biri olarak görülüyor. Öte yandan, Panathinaikos'ta yaşanan 19 Mayıs kriziyle ilgili olarak, Samet Akaydin'in sosyal medya hesabından Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafıyla yaptığı 19 Mayıs paylaşımı, Yunan kulübünde tartışmalara neden oldu.


Panathinaikos, Samet'ten bu paylaşımını kaldırmasını istemiş, ancak oyuncu bu talebe uymayınca kadro dışı bırakılmıştı. Bu olayın ardından Samet'in Panathinaikos'tan ayrılması gündeme gelmiş ve Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. Nice ile transfer sürecinin nasıl sonuçlanacağı ise önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa