Teknoloji Girişimcisi Mike Lynch’in cansız bedenine ulaşıldı

Sicilya açıklarında batan yelkenli teknenin enkazında 5'inci ceset bulundu. Cesedin teknoloji girişimcisi Mike Lynch'e ait olduğu belirlendi.

Kübra Şenal Editör
YAYINLAMA
22 Ağustos 2024 15:16
GÜNCELLEME
22 Ağustos 2024 16:32
Teknoloji Girişimcisi Mike Lynch’in cansız bedenine ulaşıldı
Kübra Şenal Editör

İtalyan itfaiyesi Vigili del Fuoco, Sicilya açıklarında batan yelkenli teknenin enkazından 5'inci cesedin çıkarıldığını açıkladı. Bulunan cesedin, ünlü teknoloji girişimcisi Mike Lynch'e ait olduğu tespit edildi.


'Britanyalı Bill Gates' Mike Lynch öldü

Vigili del Fuoco tarafından yapılan açıklamada, "Vigili del Fuoco, 5’inci kurbanın cesedine ulaşmış ve karaya çıkarmıştır. Sabahın erken saatlerinde başlayan dalışlar, kayıp son kişiyi arama ve kurtarma çalışmaları için devam etmektedir" ifadeleri kullanıldı. İtalyan basını, bulunan cesedin 'Britanyalı Bill Gates' olarak tanınan Mike Lynch olduğunu doğruladı.


Lynch'in kızı hala kayıp

Lynch'in 18 yaşındaki kızı Hannah'nın ise hala kayıp olduğu ve arama kurtarma çalışmalarının devam ettiği bildirildi.


Ne olmuştu?

İtalya basınında çıkan haberlerde konuya ilişkin, "Son günlerde ülke genelini etkileyen yağış ve fırtınalı hava, Palermo kentinin 20 kilometre doğusundaki Porticello açıklarında bir teknenin batmasına yol açtı" açıklamasında bulunmuştu.


Sahil Güvenlik ve itfaiye ekiplerinin, batan tekneye yönelik düzenlediği operasyonda 14 kişinin kurtarıldığı, 1 kişinin öldüğü ve 7 kişininse kayıp olduğu kaydedilmişti.

Teknenin 49 metre derine battığı ve kayıpları arama kurtarma çalışmalarının havadan bir helikopter desteğiyle sürdüğü belirtilmişti.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa