KPSS Ön Lisans sınavı giriş belgeleri erişime sunuldu

2024 KPSS (Kamu Personel Seçme Sınavı) Ön Lisans sınavı giriş belgelerinin erişime açıldığı duyuruldu.

AA
Kaynak AA
YAYINLAMA
22 Ağustos 2024 15:53
GÜNCELLEME
22 Ağustos 2024 16:26
KPSS Ön Lisans sınavı giriş belgeleri erişime sunuldu
AA
Kaynak AA

Sınav giriş belgeleri erişimde

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından düzenlenecek olan 2024-Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Ön Lisans sınavına katılacak adaylar için sınav giriş belgeleri erişime açıldı.


Sınav yerleri belli oldu

ÖSYM'nin resmi internet sitesinde yapılan duyuruya göre, 1 Eylül'de gerçekleştirilecek olan 2024-KPSS Ön Lisans sınavına katılacak adayların, sınava girecekleri bina ve salonlara atanma işlemleri tamamlandı. Adaylar, sınav yerlerini gösteren giriş belgelerine ÖSYM'nin "https://ais.osym.gov.tr" adresi üzerinden ulaşabilecekler.

Sınav saatine dikkat

2024-KPSS Ön Lisans sınavına katılacak adaylar için önemli bir uyarıda bulunan ÖSYM, sınav günü binalara saat 10.00’dan sonra hiçbir adayın alınmayacağını belirtti. Bu nedenle adayların sınav yerlerine erken gitmeleri ve sınav saatine dikkat etmeleri gerektiği vurgulandı.

KPSS ön lisans sınavı

KPSS Ön Lisans sınavı, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışmak isteyen ön lisans mezunları için büyük bir öneme sahip. Sınav, adayların kamu personeli olabilmeleri için gereken puanı almalarını sağlayacak.

Belgeye erişim süreci

Sınava katılacak adaylar, giriş belgelerini ais.osym.gov.tr adresinden alabilecekler. Bu belgede adayların sınav merkezi, bina ve salon bilgileri yer alıyor.

Sınav süresi ve dikkat edilecek hususlar

Sınavın sorunsuz bir şekilde geçmesi için adayların, belgelerinde belirtilen tüm kurallara uymaları önem taşıyor. Özellikle sınav saatinden önce sınav merkezlerinde bulunmaları gerektiği tekrar hatırlatılıyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa