Ankara'da uyuşturucu operasyonu: 14 zanlı yakalandı

Ankara'nın Altındağ, Çankaya ve Mamak ilçelerinde eş zamanlı olarak uyuşturucu operasyonu düzenlendi. Operasyonda 5 adresten 14 zanlı alındı.

AA
Kaynak AA
YAYINLAMA
22 Ağustos 2024 16:08
GÜNCELLEME
22 Ağustos 2024 16:33
Ankara'da uyuşturucu operasyonu: 14 zanlı yakalandı
AA
Kaynak AA

Ankara Narkotik Şube harekete geçti

Ankara Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Çankaya, Altındağ ve Mamak ilçelerinde uyuşturucu ticaretine yönelik operasyon düzenledi. Beş farklı adrese eş zamanlı olarak gerçekleştirilen baskınlarda 14 şüpheli gözaltına alındı.

Narkotik köpeği operasyonun parçası oldu

Operasyon sırasında narkotik köpeğinin de yer aldığı aramalarda, uyuşturucu madde ve suç unsurlarının ele geçirilmesine katkı sağlandı. Şüphelilerin sakladığı uyuşturucuların izini süren köpek, başarılı bir performans sergiledi.

Yüklü miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi

Yapılan aramalarda, 2 kilo 130 gram kokain, 3.904 adet ecstasy hap, 614 adet sentetik ecza, 229 adet captagon, 150 gram esrar, 7 gram metamfetamin, 4 gram bonzai ve 11 adet LSD ele geçirildi. Ayrıca, uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretinde kullanılan 2 düzenek, hassas terazi, bir tabanca, şarjör ve 82 fişek de bulundu.

Yüklü miktarda para bulundu

Operasyon sırasında, suç gelirlerine yönelik de önemli bir bulguya ulaşıldı. Adreslerde yapılan aramalarda, 30.450 lira, 100 dolar ve 20 avro para ele geçirildi. Bu paraların uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendiriliyor.

Şüphelilerin adli işlemleri sürüyor

Gözaltına alınan 14 şüpheli hakkında başlatılan adli işlemler devam ediyor. Şüphelilerin, emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa