Bahar dizisine 3 yeni katılıyor!

İlk sezonu milyonlarca insan tarafından izlenen, 2. sezonuyla ekrana gelmeye hazırlanan Bahar dizisinin kadrosuna 3 isim dahil oluyor.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
22 Ağustos 2024 16:50
GÜNCELLEME
22 Ağustos 2024 17:09
Bahar dizisine  3 yeni katılıyor!
Ecem Çetin Editör

Başrolünde Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Ecem Özkaya,  Mehmet Yılmaz Ak'ın başrolünde yer aldığı, geçtiğimiz sezona damgasını vuran "Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?" salı akşamları izleyici karşısına çıkıyor. 


Sürükleyici hikayesi ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken ve oldukça beğeni toplayan Bahar dizisi, büyük bir ilgiyle izleniyor.   


Çok sayıda hayran kitlesi elde eden, her bir bölümüyle oldukça konuşulan dizi, salı akşamları milyonları ekran başına topluyor.


Son dönemin en başarılı projeleri arasına adını yazdıran "Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?" 2. sezonuyla ekrana gelmeye devam edecek. 


Yeni sezonu izleyicisi tarafından merakla beklenen Bahar dizisi, eylül ayında ekrana gelmeye devam edecek. 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Sevilen diziye 3 isim dahil oluyor. 


Son olarak Çöp Adam dizisinde izleyenlerinin karşısına çıkacak ünlü oyuncu Elçin Afacan, Süreyya’nın sağ kolu ve muhbiri Eylem'e hayat verecek. 

Genç yıldızlardan Doğan Can Sarıkaya, Buğra Gülsoy'un hayat verdiği Evren karakterinin yetiştirme yurdundan yakın arkadaşı Yusuf’un oğlu Cem karakterini canlandıracak. 


Uğur’un (Devrim Kabacaoğlu) babası Habip karakterine ise son olarak Sakla Beni dizisinde rol alan usta oyuncu Nizam Namidar hayat verecek. 


Yapımcılığını  MF Yapım'ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt oturuyor. Diziyi, Ayça Üzüm kaleme alıyor.      


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa