St. Patrick's Athletic-Başakşehir maçı ne zaman?

Temsilcimiz Başakşehir, UEFA Konferans Ligi Play-Off turu ilk maçında St. Patrick's Athletic'le karşılaşacak. İşte maçın detayları.

O
Onur Çetinkaya Editör
YAYINLAMA
22 Ağustos 2024 17:30
GÜNCELLEME
22 Ağustos 2024 18:07
St. Patrick's Athletic-Başakşehir maçı ne zaman?
O
Onur Çetinkaya Editör

Başakşehir, yeni sezonda hem Avrupa'da hem de ligde başarılı olma hedefiyle UEFA Konferans Ligi Play-Off turu ilk maçında İrlanda'nın St. Patrick's Athletic takımıyla deplasmanda avantaj arayacak. 


Teknik direktör Çağdaş Atan yönetiminde Avrupa'da beşinci sınavına çıkacak olan Başakşehir, bu süreçte oldukça başarılı bir performans sergiledi. Atan yönetimindeki dört Avrupa maçını da kazanan turuncu-lacivertli ekip, bu karşılaşmalarda toplam 13 gol atarken, kalesinde sadece 1 gol gördü.


Başakşehir, Avrupa macerasına San Marino ekibi La Fiorita karşısında 6-1 ve 4-0'lık galibiyetlerle başladı. Ardından Gürcistan temsilcisi Iberia Tiflis'i deplasmanda 1-0, İstanbul'da ise 2-0 yenerek Play-Off turuna yükseldi.

Başakşehir'in St. Patrick's Athletic ile oynayacağı bu önemli karşılaşma, İrlanda'nın başkenti Dublin'deki Tallaght Stadı'nda  21.45'te başlayacak ve mücadele TRT Spor kanalından şifresiz olarak yayınlanacak.


Maçı Finlandiya Futbol Federasyonu'ndan Mohammed Al Emara yönetecek. Yardımcılıklarını ise yine Finlandiya'dan Turkka Valjakka ve Juuso Mantere yapacak.


Bu maç, Başakşehir'in Avrupa kupalarında oynayacağı 28. deplasman maçı olacak. Bugüne kadar çıktığı 27 deplasman maçında 9 galibiyet, 5 beraberlik ve 13 mağlubiyet almış durumda.


Bu karşılaşmanın rövanşı 28 Ağustos Çarşamba günü İstanbul'da oynanacak ve turu geçen takım, UEFA Konferans Ligi grup aşamasına adını yazdıracak. Başakşehir, bu önemli mücadelede avantajlı bir skor elde etmeyi hedefliyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa