Diyarbakır’da kaybolan Narin (8) için arama çalışması başlatıldı

Diyarbakır’da, dün gittiği Kur’an kursundan ayrıldıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamayan Narin Güran (8) için arama seferberliği başlatıldı.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
22 Ağustos 2024 22:14
GÜNCELLEME
22 Ağustos 2024 22:24
Diyarbakır’da kaybolan Narin (8) için arama çalışması başlatıldı
DHA
Kaynak DHA

Narin Güran, dün evden çıkarak Kuran Kursu için camiye gitti.

Küçük kız kurs bitiminde saat 15.30’da camiden eve dönmek üzere ayrıldı.

Narin, ailesinin tespitine göre en son okul yakınlarında görüldü. Daha sonra 8 yaşındaki çocuğa ulaşılamadı.

Bunun üzerine, Narin’i bulmak için devlet kurumları harekete geçti. Adeta bir seferberlik başlatıldı.

Jandarma Arama Kurtarma (JAK) Timi, AFAD, Büyükşehir Belediyesi Su Altı Arama ekipleri ve 200 jandarma personeli aramalarda görev alıyor.

Jandarmaya ait helikopterle de arama çalışmalarına hava desteği sağlanıyor.

Çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alan Jandarma, Narin’in kaybolduğu saatlerde yoldan yaklaşık 150 araç geçtiğini belirledi.

Araçların tek tek sorgulamaları yapılıyor.

Kızının bulunmasını isteyen Arif Güran ise Narin’in dün saat 15.30 sıralarında camiden çıktığını ve en son okulun orada tespit ettiklerini söyledi. 

Ondan sonra haber alamadıklarını belirten endişeli baba, önce tüm akrabalarıyla aradıklarını, bulamayınca Jandarmanın da dahil olduğunu dile getirdi. 

Arif Güran, AFAD ekiplerinin de arama yaptığını, bir türlü iz bulamadıklarını ifade etti.

“Eğer kim para karşılığında kızımı kaçırmışsa, kim ne kadar isterse ona vereceğim” diyen baba Güran, kimseyle husumetleri olmadığını aktardı.

Arif Güran, “Biz sürekli mazlumun yanında olan insanlarız. Bir insanın başına bir şey gelirse biz sürekli onların yanındayız. Benim kızımdan ne istediler” sözleriyle endişesini paylaştı.

 Kanalda yapılan aramada herhangi bir şey bulunamadığını anlatan Güran, şu an tüm şüphelerin kaçırılma üzerinde yoğunlaştığını belirtti. 

Kızının kaybolmasından önce bir hafif ticari araç geçtiğini dile getiren baba Güran, jandarmanın oradan o saatlerde geçen yaklaşık 150 aracın sorgulamasını yaptığını ifade etti. 

Arif Güran, “Allah’ın izniyle devlet kızımı bulacak. Ben umutluyum. Allah devletimize zeval vermesin. Benim kızımı ölü veya diri bulsunlar. Ben bunu istiyorum” dedi. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa