İstanbul'da 9 katlı otelde yangın çıktı...

İstanbul Beyoğlu'nda 9 katlı otelde yangında 2 kişi dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı... İşte yangının detayları ve bölgede yaşananlar...

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
23 Ağustos 2024 07:55
GÜNCELLEME
23 Ağustos 2024 07:55
İstanbul'da 9 katlı otelde yangın çıktı...
DHA
Kaynak DHA

Beyoğlu'nda 9 katlı bir otelin bodrum katında yangın çıktı. Binayı saran duman nedeniyle otelde mahsur kalanlar tahliye edilirken, yangın sırasında 2 kişi dumandan etkilendi.

Yangın, saat 22.45'te Cihangir Mahallesi Sıraselviler Caddesi'nde otel olarak kullanılan 9 katlı binanın bodrum katında başladı. Olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Dumanın katlara ulaşması üzerine otelde kalanlar tahliye edildi. İtfaiye ekipleri yangını kısa sürede kontrol altına alırken, dumandan etkilenen 2 kişi sağlık ekipleri tarafından ambulansta tedavi edildi. Yangın sonucu otelde hasar oluştu ve yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

İzmir'de çatı katında yangın

İzmir'in Ödemiş ilçesinde yaşanan olayda, 3 katlı bir apartmanın çatı katında yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen yangında bir kişi dumandan etkilendi.

Yangın, saat 00.15 sıralarında İnönü Mahallesi Şehit Ömer Halisdemir Caddesi'nde bulunan bir apartmanın çatı katında meydana geldi. Henüz bilinmeyen bir sebeple çıkan yangını fark edenler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Apartmanda yaşayanlar, yoğun duman nedeniyle dairelerini tahliye etti. Kısa sürede gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek, alevleri kontrol altına alıp söndürdü. Bu sırada, apartmanda oturan H.E. isimli bir kişi dumandan etkilendi. Sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından H.E., ambulansla Ödemiş Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. H.E.'nin tedavisi devam ederken, yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa