Erdal Beşikçioğlu'ndan taksici esnafına ziyaret!

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçicoğlu, taksi durağına giderek taksi esnafını ziyaret etti. Beşikçicoğlu, esnafla sohbet etti, sorunlarını dinledi.

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
23 Ağustos 2024 09:23
GÜNCELLEME
23 Ağustos 2024 10:00
Erdal Beşikçioğlu'ndan taksici esnafına ziyaret!
Ecem Çetin Muhabir

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, ziyaretlerini sürdürüyor. Beşikçioğlu, son olarak taksi esnafıyla bir araya geldi. Taksi durağına giden Erdal Beşikçioğlu onlarla sohbet etti, sorunlarını dinledi. 

Beşikçioğlu, göreve başladığı ilk gündem bu yana her zaman sahaya inerek vatandaşla ve esnafla bir araya geldiğini ifade etti. 


Erdal Beşikçioğlu, esnaf ve vatandaşların karşılaştığı zorluklara destek olabilmek adına sorunlarını, talep ve isteklerini birebir onlarla bir araya gelerek ilk ağızdan dinlemenin daha sağlıklı olduğunu düşündüğünü belirtti. 

Beşikçioğlu, "Saat mefhumu gözetmeksizin direksiyon başında hizmet veren taksici esnaflarımız her sokağa ve caddeye hakim oluşları ve aralarındaki hızlı iletişim ağından ötürü bizlerinde gözü kulağı durumundalar." dedi.


Taksici esnafı ile bugün duraklarında bir araya geldiğini ifade eden Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, her birini tek tek dinleyerek, keyifli bir sohbet gerçekleştirdiklerini söyledi. Beşikçioğlu, her birine hayırlı ve bol kazançlar diledi. 


Ziyaretten memnun olduğunu ifade eden taksici esnafı Başkan Beşikçioğlu’nun her fırsatta vatandaşla ve esnafla bir araya gelerek sohbet ettiğini belirtti. 


Esnaf, taksici esnaflarını unutmayan ve kendileriyle yakından ilgilenen Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'na ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti. 

Erdal Beşikçioğlu'nun belediye başkanı olması


Türkiye, 31 Mart'ta Yerel Seçimler için sandık başına gitti. Dizilerde ve filmlerde tanıdığımız ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu, belediye başkanı oldu. Rakibi AK Parti'nin adayı ve önceki dönem Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel'i geride bırakan ünlü sanatçı Erdal Beşikçioğlu,  yüzde 56,61 oy alarak Etimesgut Belediyesinin yeni belediye başkanı seçildi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa