Yeni sezona hazırlanan Gönül Dağı'nda ayrılık!

5. sezonuyla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan ve çekimleri başlayan TRT 1'in sevilen dizisi Gönül Dağı'ndan bir ayrılık haberi geldi.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
23 Ağustos 2024 09:50
GÜNCELLEME
24 Ağustos 2024 15:19
Yeni sezona hazırlanan Gönül Dağı'nda ayrılık!
Ecem Çetin Editör

Başladığı günden beri dikkatleri üzerine çeken, TRT 1 ekranlarında uzun süredir devam eden Gönül Dağı cumartesi akşamları ekrana geliyor.


Son yılların en popüler ve dikkat çeken projelerinden birisi olan, 4 sezondur reytinglerin zirvesinde yer alan dizi, büyük bir ilgiyle izleniyor. 


Başrolünde Berk Atan, Cihat Süvarioğlu, Ferdi Sancar ve Semih Ertürk'ün yer aldığı, çok sayıda hayran kitlesi elde eden dizi, milyonları ekrana kilitliyor.


Çekimler başladı 

Geçtiğimiz aylarda sezon finali yapan dizi, eylül ayında 5. sezonuyla ekrana gelmeye devam edecek.  


Geçtiğimiz hafta yeni sezon çekimleri başlayan diziden bir ayrılık haberi geldi. 

İlk sezondan beri vardı 


Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Sevilen dizide Döndü karakterine hayat veren ve ilk sezondan beri dizide olan usta oyuncu Feyza Işık, diziden ayrıldı.


Yapımını Köprü Filmin yapımcılığını Ferhat Eşsiz'in yaptığı dizinin Yönetmen koltuğunda ise Yahya Samancı oturuyor. Diziyi  Teoman Gök,  Ali Asaf Elmas, Simge İçten, Beyzanur Sevimli kaleme alıyor.


Dizinin oyuncu kadrosunda; Yavuz Sepetçi, Ege Aydan, Hazal Çağlar, Nazlı Pınar Kaya, Feyza Işık, Ulviye Karaca, Şebnem Dilligil, Eser Eyüboğlu, Erdal Cindoruk gibi isimler yer alıyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa