Eniştesini "kardeşine kötü davrandığı için" öldürmüş!

Adana’da bir adam, kardeşine kötü davrandığı ileri sürülen eniştesini, "Sen ne karışıyorsun?" diyerek tersleyince öldürmüş!

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
23 Ağustos 2024 10:33
GÜNCELLEME
23 Ağustos 2024 10:47
Eniştesini ''kardeşine kötü davrandığı için'' öldürmüş!
DHA
Kaynak DHA

Adana’da aile içi tartışma cinayetle sonuçlandı

Adana’da, sokak ortasında tartıştığı eniştesi Cafer Gültekin’i tabancayla vurarak öldüren Volkan Özdemir, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Özdemir’in ifadesinde, eniştesinin kendisine küfrettiğini ve bu nedenle sinirlerine hakim olamadığını söylediği öğrenildi.


Tartışma cinayetle son buldu

Olay, 19 Ağustos günü saat 21.30 sıralarında Çukurova ilçesi Toros Mahallesi’nde yaşandı. Gündelik işlerde çalışan Cafer Gültekin’in, 2 yıllık eşi S.G., şiddetli geçimsizlik nedeniyle evden ayrılarak boşanma kararı aldı. S.G., ailesinin evine yerleşti ve eşyalarını toplamak için babasıyla birlikte eski evine gitti. Bu sırada Cafer Gültekin de eve geldi ve eşinden geri dönmesini istedi. S.G.’nin teklifi reddetmesi üzerine Gültekin, kayınpederiyle tartıştı ve onu darp etti. S.G. ve babası olayın ardından ailesinin evine geri döndü.


Kardeşinin durumunu öğrenen ağabey, eniştesiyle buluştu

Durumu öğrenen S.G.’nin ağabeyi Volkan Özdemir, eniştesi Cafer Gültekin’i telefonla arayarak konuşmak için parkta buluşmaya çağırdı. Parkta bir araya gelen Özdemir ve Gültekin arasındaki tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Volkan Özdemir, yanında getirdiği tabancayla eniştesi Gültekin’i başından vurup olay yerinden kaçtı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Cafer Gültekin, 2 gün sonra hayatını kaybetti. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Volkan Özdemir’i saklandığı adrese düzenledikleri operasyonla yakaladı.


Özdemir’in ifadesi ortaya çıktı

Emniyete götürülen Volkan Özdemir, ifadesinde, “Kız kardeşime kötü davrandığını duyduğum için Cafer’i konuşmaya çağırdım. Ona bir daha kardeşime sorun çıkarmamasını söyledim. Ancak Cafer, ‘Seni ilgilendirmez, o benim eşim. Sen ne karışıyorsun’ diyerek bana küfretti. Sinirden gözlerim karardı ve ne yaptığımı bilemedim. Amacım öldürmek değildi” dedi.


Volkan Özdemir tutuklandı

İfadesinin ardından adliyeye sevk edilen Volkan Özdemir, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bu arada Gültekin çiftinin çocuklarının olmadığı bilgisi paylaşıldı.


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa