Siyah Kalp dizisinden ilk tanıtım geldi!

Eylül ayında Show TV'de ekrana gelecek olan, izleyenlerin büyük bir merakla beklediği Siyah Kalp dizisinden ilk tanıtım geldi.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
23 Ağustos 2024 11:16
GÜNCELLEME
23 Ağustos 2024 11:32
Siyah Kalp dizisinden ilk tanıtım geldi!
Ecem Çetin Editör

Burak Sergen, Ece Uslu, Aras Aydın, Hafsanur Sancaktutan'ın başrolünde yer aldığı, Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan Siyah Kalp dizisi için geri sayım başladı.


Kapadokya’nın en güçlü ailelerinden biri olan Şansalanlar’ın gizemli ve entrika dolu hikayesini ekranlara taşıyacak olan, aşk, gizem ve tutkunun iç içe geçtiği dizi izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. 


İlk tanıtım yayınlandı 


Çekimleri geçtiğimiz haftalarda başlayan, eylül ayında ekrana gelmeye hazırlanan  "Siyah Kalp" dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. Kapadokya’nın büyüleyici atmosferinde çekimleri devam eden dizi, yayınlanan tanıtımıyla büyük merak uyandırdı ve izleyicileri heyecanlandırdı.


Dizinin merkezinde, geçmişin saklı sırlarının gün yüzüne çıkacağı ve herkesin kendi haklılığını savunduğu, kimsenin masum olmadığı bir hikaye yer alıyor. Güç ve iktidar savaşının ortasında, entrikalarla örülü bir ailenin yaşadığı mücadelelerle dolu aşk hikayeleri izleyicileri derinden etkileyecek.


Yapımını Tims&B Productions'ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği 'Siyah Kalp' dizisinin yönetmen koltuğunda Uluç Bayraktar oturuyor. Diziyi, Yıldız Tunç kaleme alıyor.


Siyah Kalp’in oyuncu kadrosunda, Esra Dermancıoğlu, Sema Çeyrekbaşı, Aras Aydın, Genco Özak, Gözde Çığacı, Leyla Tanlar, Burak Tozkoparan, Bülent Polat, Ferda Işıl, Deniz Karabaş, Derin İnce, Ayşe Tunaboylu, Deniz Karabaş ve Işıl Yücesoy gibi isimler yer alıyor.









Siyah Kalp dizisi ilk tanıtım 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa