Bir Gece Masalı dizisinin yayın tarihi belli oldu!

Başrolünde Burak Deniz ve Su Burcu Yazgı Coşkun'u buluşturan, izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Bir Gece Masalı dizisinin yayın tarihi belli oldu.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
23 Ağustos 2024 11:41
GÜNCELLEME
23 Ağustos 2024 13:04
Bir Gece Masalı dizisinin yayın tarihi belli oldu!
Ecem Çetin Editör

Tanıtımları, oyuncu kadrosu ve hikayesiyle dikkat çeken ve merakla beklenen yeni dizi "Bir Gece Masalı" için geri sayım başladı. İzleyenleri, etkileyici bir aşk, dram ve entrika hikayesinin beklediği dizi, ATV'de ekrana gelecek. 


Pamukkale’nin büyüleyici atmosferinde başlayan ve İstanbul’daki Asaf Bey Konağı'na kadar uzanan imkansız bir aşkı konu alan, masalsı anlatımı ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizinin yayın tarihi belli oldu.


3 Eylül'de başlıyor 

Burak Deniz ve Su Burcu Yazgı Coşkun’un başrolünde yer aldığı, izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan dizi, 3 Eylül Salı akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek. 


Komiser Mahir'in (Burak Deniz) ve Yörük kızı Canfeza'nın (Su Burcu Yazgı Coşkun) imkansızlarla dolu aşk hikayesi, izleyiciyi ekran başına kilitleyecek. 


Yapımını NGM'nin yapımcılığını Nazlı Heptürk'ün üstlendiğin dizinin yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak oturuyor. Diziyi, Eda Tezcan kaleme alıyor.


Dizinin oyuncu kadrosunda, Yıldız Kültür, Kerem Aslanoğlu, Gürkan Uygun, Nazan Diper, Kenan Bal, Emel Çölgeçen, Mesut Akusta, Ecem Çalhan, İrem Altuğ, Rüçhan Çalışkur, Eren Vurdem ve Özlem Türkad yer alıyor.


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa