1. Lig'de Ankara temsilcilerinin maçları ne zaman?

Trendyol 1. Lig'in 3. haftasında Gençlerbirliği,MEK Ankaragücü ve Keçiörengücü maçları ne zaman, saat kaçta? İşte program ve detaylar.

O
Onur Çetinkaya Editör
YAYINLAMA
23 Ağustos 2024 11:46
GÜNCELLEME
24 Ağustos 2024 09:18
1. Lig'de Ankara temsilcilerinin maçları ne zaman?
O
Onur Çetinkaya Editör

Trendyol 1. Lig'in 3. haftasında heyecan kaldığı yerden devam edecek. 


Ligin ilk iki haftasında takımlar yeni transferlerini taraftarlarına sundu. Puan ve puanlar arayan takımlardan kimi galip kimi mağlup kimi de beraberlikle sahadan ayrıldı.


Bu sezon Süper Lig'de yer almayan başkent temsilcileri ise lige ortada başladı. Gençlerbirliği ilk maçında deplasmanda Sakaryaspor'a 2-0 mağlup oldu. MKE Ankaragücü ise Şanlıurfaspor'u evinde 2-0 mağkup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı. Sezonun açılış maçını oynayan Keçiörengücü de Sakaryaspor ile 1-1 berabere kaldı.


İkinci haftada başkent temsilcileri sahada aradığını bulamadı ve taraftarlarını üzdü. MKE Ankaragücü, Erzurum deplasmanından 1-1'lik beraberlikle ayrılırken Gençlerbirliği de Boluspor ile aynı skorla maçı berabere tamamladı. Keçiörengücü ise ikinci haftada da 3 puanla tanışamadı. Keçiörengücü, Bandırmaspor'a 2-1 mağlup oldu.


Ligin üçüncü haftasında ise Gençlerbirliği, Iğdır FK'ya konuk olacak. Mücadele 24 Ağustos Cumartesi günü saat 17.00'de oynanacak. Müsabaka TRT Spor'da canlı yayınlanacak. Maçı Süleyman Bahadır yönetecek.


MKE Ankaragücü evinde İstanbul temsilcisi Ümraniyespor'u konuk edecek. Yarın Saat 21.45'te başlayacak mücadelede Yasin Kol düdük çalacak.


Ankara Keçiörengücü ise zorlu deplasmanda Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya gelecek. 25 Ağustos Pazar günü saat 21.45'te oynanacak maçta İlker Yasin Avcı görev alacak. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa