Alanyaspor-Göztepe maçı öncesi takımların son durumu

Ligde sezonun ilk iki maçında galibiyetle tanışamayan Alanyaspor ile Göztepe, bu akşam kozlarını paylaşacak. Maç öncesi iki takımın son durumu haberde...

Hakan Öksüz Editör
YAYINLAMA
23 Ağustos 2024 15:11
GÜNCELLEME
23 Ağustos 2024 15:40
Alanyaspor-Göztepe maçı öncesi takımların son durumu
Hakan Öksüz Editör

Trendyol Süper Lig'in 3. haftası, Alanyaspor ile Göztepe arasında oynanacak açılış maçıyla başlıyor. Futbolseverler, bu kritik mücadelenin tarihini ve hangi kanalda yayınlanacağını merak ediyor.


Alanyaspor ve Göztepe'nin sezona nasıl başladı?

Alanyaspor ve Göztepe, bu sezon oynadıkları ilk iki maçta galibiyet elde edemeyen takımlar arasında yer alıyor. Alanyaspor, ilk iki hafta sonunda 1 puan toplarken, Göztepe ise 2 beraberlik alarak 2 puanla yetindi. Her iki takım da bu maçla ilk galibiyetlerini almak için sahaya çıkacak.

Alanyaspor - Göztepe maçı ne zaman ve nerede oynanacak?

Alanyaspor ile Göztepe arasındaki karşılaşma, 23 Ağustos Cuma günü saat 21:00'de GAİN Park Stadyumu'nda yapılacak. Zorlu karşılaşma, beIN SPORTS 1 kanalından canlı olarak ekranlara gelecek. Maçta Muhammet Ali Metoğlu düdük çalacak.


Göztepe’de sakatlıklar can sıkıyor

Göztepe’de kaleci Arda'nın sakatlığı devam ederken, Japon orta saha oyuncusu Matsuki de tedavi sürecinde olduğu için Alanyaspor karşısında forma giyemeyecek. Göztepe'nin İzmir'e getirdiği Polonyalı kaleci Mateusz Lis, lisansı çıkar çıkmaz Alanya'daki maçta sahadaki yerini alabilir.


Alanyaspor’un son durumu

Alanyaspor, ligde geride kalan 2 haftada 1 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 4 puan topladı. Fatih Tekke yönetimindeki turuncu-yeşilliler, puan sıralamasında 15. sırada yer alıyor. Alanyaspor, bu maçlarda 3 gol atarken kalesinde 5 gol gördü.


3 takımın maçı ertelendi

Avrupa kupalarında mücadele eden takımların play-off maçları nedeniyle, bu haftaki Galatasaray-Gaziantep FK, Samsunspor-RAMS Başakşehir ve Trabzonspor-Bellona Kayserispor karşılaşmaları ertelendi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa