"Bizi Birleştiren Hayat" dizisinden ilk tanıtım geldi

Usta isimleri kadrosunda barındıran "Bizi Birleştiren Hayat" dizisi için geri sayım başladı. İşte dizinin konusu ve oyuncu kadrosu...

Hakan Öksüz Editör
YAYINLAMA
23 Ağustos 2024 16:14
GÜNCELLEME
23 Ağustos 2024 16:43
''Bizi Birleştiren Hayat'' dizisinden ilk tanıtım geldi
Hakan Öksüz Editör

Kanal D, 9 Eylül Pazartesi günü saat 11.00’de izleyici ile buluşacak olan yeni günlük dizisi Bizi Birleştiren Hayat ile ekranlara yeni bir soluk getirecek.


Başrollerinde usta oyuncu Nilgün Kasapbaşoğlu ve genç yetenek Kayra Zabcı’nın yer aldığı dizi, aile bağları, kaderin oyunları ve gizli kalmış sırlar etrafında şekillenen sürükleyici bir hikaye sunacak.

İlk fragman heyecana sebep oldu

Dizinin yayınlanan ilk tanıtım fragmanında, Nilgün Kasapbaşoğlu’nun canlandırdığı Münevver Hanım karakteri dikkat çekiyor. Münevver Hanım, bastonuyla kapının önünde dururken, "Yine girecekler bu kapıdan içeri. ‘Anne’ diyecekler bana. Sarılacaklar, affedecekler. Silecekler geçmişin bütün günahlarını. O geceyi... Bizi darmadağın eden, hayatımızı karartan o geceyi" sözleriyle izleyicileri etkileyici bir hikayeye davet ediyor.

Dizinin oyuncu kadrosu

Dizinin başrol oyuncusu Nilgün Kasapbaşoğlu, 60 yıllık oyunculuk deneyimiyle Münevver Hanım karakterine hayat veriyor. Münevver Hanım’ın torunu Yasemin rolünü ise genç oyuncu Kayra Zabcı canlandırıyor. 


Dizi kadrosunda  Emir Gülsever, Şerif Bozkurt, Yeşim Ceylan, Hazal Güzel, Doğaç Gözüdeli, Zelal Barlas, İrem Korkmaz, Farah Nesrin Yıldırım, Savaş Alp Başar, Elif Naz Sabuncu, Sibel Salihoğlu ve Öznur Kula gibi isimler yer alıyor. 

Dizinin senaryosu Berrin Tezcan Dağçınar tarafından kaleme alınırken, yönetmen koltuğunda Ayhan Özdemir oturuyor.

Dizinin konusu ne?

"Bizi Birleştiren Hayat" dizisi, soylu bir ailenin reisi olan Münevver Hanım ve çevresinde gelişen olayları konu alıyor. Yılların eskitemediği konağında, hizmetçisi Suzan ile birlikte yaşayan Münevver Hanım’ın hayatı, ablası tarafından konağın kapısına bırakılan küçük bir kız çocuğu ile tamamen değişir.


Bu masum çocuğun gelişi, sadece Münevver’in değil, birçok kişinin de yaşamını altüst edecek bir dizi olayı tetikleyecektir. Saklanan bir cinayet ve açığa çıkmayı bekleyen sayısız sır, herkesin hayatını derinden etkileyecektir. Bu sırlar açığa çıktığında, aile düzenleri bozulacak ve hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Kanal D’nin yeni dizisi Bizi Birleştiren Hayat, 9 Eylül Pazartesi günü saat 11.00’de ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkacak.


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa