Real Madrid'de sakatlık şoku: Bir ay yok!

Real Madrid'in yıldızı Bellingham sakatlandı. İngiliz oyuncunun sahalardan ne kadar uzak kalacağı belli oldu.

Hakan Öksüz Editör
YAYINLAMA
23 Ağustos 2024 17:11
GÜNCELLEME
23 Ağustos 2024 17:40
Real Madrid'de sakatlık şoku: Bir ay yok!
Hakan Öksüz Editör

Arda Güler'in formasını giydiği Real Madrid'de teknik heyeti telaşlandıran bir sakatlık yaşandı. İspanyol kulübü, 21 yaşındaki Jude Bellingham'ın sakatlandığını bildirdi. Edinilen bilgilere göre İngiliz yıldız, sağ bacağından sakatlandı.


Bir ay yeşil sahalardan uzak kalacak

Arka adalesinden sakatlanan Jude Bellingham'ın bir ay boyunca yeşil sahalardan uzak kalacağı kaydedildi. Bellingham'ın sağlık durumuyla ilgili gelişmelerin, kamuouyu ile paylaşılacağı belirtildi.

Real Madrid, ligin ilk maçında puan kaybetti

La Liga'da sezonun ilk mücadelesinde Real Mallorca deplasmanından bir puanla dönen Real Madrid, pazar günü Real Valladolid'i ağırlayacak.


 İtalyan teknik direktör Carlo Ancelotti, maçtan önce düzenlediği basın toplantısında takımın son durumu hakkında açıklamalar yaptı.

Mbappe için harika olacak

Fransız yıldız Kylian Mbappe'nin, Real Madrid formasıyla ilk kez Santiago Bernabeu Stadı'nın çimlerine basacağını aktaran Ancelotti, "Onun için harika bir gün olacağını söyleyebilirim. Taraftar, onu sahada görmeyi iple çekiyor." ifadelerini kullandı.


"Rodrygo rahatsız oldu" iddiasına yanıt verdi

Vinicius, Bellingham ve Mbappe'nin basında çok ilgi görmesi nedeniyle Rodrygo'nun rahatsız olduğu söylentisine yanıt veren İtalyan hoca, şunları söyledi:

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa