İzmir'de silahlı kavga... Yaralılar var...

İzmir'de yaşanan olayda çocukların 150 TL'lik borç-alacak tartışmasına büyükler de karışınca silahlı kavga çıktı. Olayda iki kişi yaralandı.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
24 Ağustos 2024 06:33
GÜNCELLEME
24 Ağustos 2024 06:33
İzmir'de silahlı kavga... Yaralılar var...
DHA
Kaynak DHA

İzmir'in Karabağlar ilçesinde, 14-15 yaşlarındaki iki çocuk arasında 150 TL'lik borç nedeniyle çıkan tartışmaya ağabeylerinin de dahil olmasıyla silahlı kavga çıktı. Olayda 2 kişi vurularak yaralandı.

Tartışma Silahlı Kavgaya Dönüştü

Olay, saat 21.00 sıralarında Karabağlar ilçesi 3820/1 Sokak'ta bir evin önünde meydana geldi. İddiaya göre, 150 TL'lik borç-alacak meselesi nedeniyle 14-15 yaşlarındaki iki çocuk arasında başlayan tartışma, tarafların ağabeylerinin de dahil olmasıyla büyüdü. Kısa sürede tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Ş.G. (20), tabancayla F.K.'yı (25) karın bölgesinden, R.Y.'yi (30) ise bacağından vurdu.

Şüpheli Kaçtı, Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı

Olayın ardından Ş.G. suç aleti tabanca ile birlikte kaçtı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralanan F.K. ve R.Y., sağlık ekipleri tarafından İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların tedavisi sürerken, kaçan şüpheli Ş.G.'nin yakalanması için polis ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa