İmamoğlu ile Kılıçdaroğlu'ndan bir buluşma daha

Geçtiğimiz günlerde bir araya gelen Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu bu kez İstanbul'da buluştu. İkilinin samimi görüntüsü dikkat çekti.

O
Onur Çetinkaya Editör
YAYINLAMA
24 Ağustos 2024 10:02
GÜNCELLEME
24 Ağustos 2024 10:35
İmamoğlu ile Kılıçdaroğlu'ndan bir buluşma daha
O
Onur Çetinkaya Editör

Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrası CHP'de değişim sesleri yükseldi.  Değişim hareketinin mimarı ise İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu oldu.

Parti içerisinde yaşanan sesler sonrası Cumhuriyet Halk Partisi'nde Kasım ayında 38. Olağan Kurultayı heyecanı yaşandı.


Seçimde Kemal Kılıçdaroğlu ile Özgür Özel yarıştı. Kurultayda 81 ilden bin 367 delege, yeni genel başkanın belirlenmesi için oy kullandı. İkinci turda 812 oy alan Özel, CHP'nin 8. yeni genel başkanı oldu. Bu sonuçla CHP'deki 13 yıllık Kemal Kılıçdaroğlu liderliği sona erdi.


Genel başkanlığı bırakan Kılıçdaroğlu, siyasi hayatı tam anlamıyla bırakmadı, kurduğu ofiste misafirlerini ağırlarken diğer yandan da siyasi paylaşımlarına devam etti. 



Ankara'da  geçtiğimiz günlerde sürpriz bir görüşme gerçekleşti. İstanbul Büyükşehir Belediyesi  Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu aylar sonra bir araya geldi. Kurultay sonrası ilk kez buluşan ikilinin 1 saati aşkın görüşmesi Kılıçdaroğlu'nun evinde gerçekleşti.

İkili düğünde buluştu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 3 gün içerisinde ikinci kez bir araya geldi. İki isim CHP Tuzla eski  İlçe Başkanı Hasan Uzunyayla’nın oğlunun düğününde buluştu. 

Kılıçdaroğlu'ndan mesaj

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu nikahı kıyarken CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da şahit olurken geceye ise Kılıçdaroğlu'nun partiye mesaj niteliğindeki barış ve kavga sözcükleri damga vurdu.

Çifte arada bir tartışacaklarını ancak barışmayı da unutmamalarını söyleyen Kılıçdaroğlu'nun cümleleriyle geçmişte yaşananlara gönderme yaptığı öne sürüldü. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa