Gönül Dağı'na bomba isim... Öykü Gürman geliyor

Yer aldığı projeler ve söylediği şarkılarla dikkat çeken ünlü oyuncu Öykü Gürman, TRT 1'in sevilen dizisi Gönül Dağı'nın kadrosuna dahil oldu.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
24 Ağustos 2024 15:13
GÜNCELLEME
24 Ağustos 2024 15:33
Gönül Dağı'na bomba isim... Öykü Gürman geliyor
Ecem Çetin Editör

TRT 1 ekranlarının dikkat çeken ve sevilen projelerinden birisi olan Gönül Dağı dizisi, cumartesi akşamları izleyici karşısına çıkıyor.


Hikayesi ve oyuncu kadrosuyla beğeni toplayan, 4 sezondur cumartesi akşamlarının vazgeçilmesi olan dizi, büyük bir ilgiyle izleniyor.  


Berk Atan, Cihat Süvarioğlu, Ferdi Sancar ve Semih Ertürk'ün başrolünde buluştuğu, milyonların ekrana kilitlendiği dizi, 5. sezonuyla ekrana gelmek için gün sayıyor. 


Yeni sezon çekimleri tüm hızıyla devam eden Gönül Dağı dizisi, eylül ayında seyircisiyle yeniden kavuşacak. 


5. sezonu izleyicisi tarafından merakla beklenen diziye yeni bir isim dahil oluyor. 


Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Sevilen diziye söylediği şarkılar ve yer aldığı projelerle beğeni toplayan ve adından söz ettiren ünlü oyuncu ve şarkıcı Öykü Gürman dahil oluyor.


Gürman, dizide şöför Kiraz olarak izleyicisinin karşısına çıkacak. 

Öykü Gürman kimdir? 


Ünlü oyuncu ve şarkıcı Öykü Gürman, 4 Ağustos 1982 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Ünlü isim, "Evlerinin Önü Boyalı Direk" şarkısı ile adını duyurdu. Milyonlar tarafından dinlenen şarkı ile herkes Öykü Gürman'ı tanımaya başladı. Şarkıcının yanında oyuncu kimliği ile de hayranlarının karşısına çıkan Öykü Gürman, Sen Anlat Karadeniz, Gel Dese Aşk, Alparslan: Büyük Selçuklu, Bandırma Füze Kulübü gibi projelerde rol aldı. 


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa