Kan Çiçekleri dizisinin 3. sezon çekimleri başladı!

Yağmur Yüksel ve Barış Baktaş'ın başrolünde yer aldığı, Kanal 7'nin sevilen günlük dizisi Kan Çiçekleri'nin 3. sezon çekimleri başladı.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
24 Ağustos 2024 16:25
GÜNCELLEME
24 Ağustos 2024 16:40
Kan Çiçekleri dizisinin 3. sezon çekimleri başladı!
Ecem Çetin Editör

Kanal 7’nin sevilen günlük dizilerinden birisi olan Kan Çiçekleri, hafta içi her gün seyirci karşısına çıkıyor.


Barış Baktaş ve Yağmur Yüksel’in başrolünde yer aldığı, son dönemin en çok konuşulan ve dikkat çeken projelerinden birisi olan dizi büyük bir ilgiyle izleniyor.


Türkiye ve dünya çapında Çok sayıda hayran kitlesi bulunan Kan Çiçekleri, 3. sezonuyla izleyenleriyle yeniden buluşmaya hazırlanıyor. 


Sürükleyici hikayesi ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizinin yeni sezonu izleyenler tarafından büyük bir merakla bekleniyor. 


30 Eylül'de sezonu açacak olan dizinin çekimleri başladı. 


Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Ekip yeni sezon çekimlerini pasta eşliğinde kutladı. Oyuncuların ve ekibin yer aldığı kutlamada 4 pasta kesildi. 


Yapımı Unik Film/  Rains Pictures’ın üstelendiği dizinin yönetmen koltuğunda Ömer Baykul ve Halil İbrahim Ünal oturuyor. Diziyi, Münevver Yıldız, Melike Yılman, Necati Küçükazay,Günce Miraç Dizman,Simge Akovalıer, Banu Ocak, Fatma Özcan, Ayşem Özge Yoldaş, Gülden Şahbaz, İnan Güngören, Nur Araboğa kaleme alıyor.


Dizinin oyuncu kadrosunda, Göksel Kayahan, Zeynep İkra Özköse, Erol Yavan,Nalan Örgüt, Yılmaz Ulutaş, Buse Bedir, Hakan Durmuş, Ceyda Pınar, Gökhan Gürdeyiş, Hasan Ballıktaş, Nazan Bayazıt, Dilan Düzgüner, , Hilal Kuvvet, Dilek Güler, Ekrem Aral Tuna, Buse Bedir, Nuray Şerefoğlu, Yılmaz Ulutaş, Oğuz Okul, Hakan Durmuş, Mertcan Öztürk, Nalan Örgüt gibi isimler yer alıyor.




Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa