Mustafa Destici'den Ahlat açıklaması

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Ahlat'ta Malazgirt Zaferi'nin 953'üncü yıl dönümü etkinliklerine Cumhur İttifakı olarak katılacaklarını söyledi.

O
Onur Çetinkaya Editör
YAYINLAMA
24 Ağustos 2024 16:43
GÜNCELLEME
24 Ağustos 2024 17:32
Mustafa Destici'den Ahlat açıklaması
O
Onur Çetinkaya Editör

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Sivas'ta partisinin İl Divan Kurulu Toplantısı ve çeşitli programlar kapsamında önemli açıklamalarda bulundu. 

Gençlik ve Kültür Merkezi'nin açılışında konuşan Destici, Türkiye'nin karşı karşıya olduğu sorunlar ve Cumhur İttifakı'nın rolü üzerine vurgu yaptı.

BBP Lideri Destici, Türkiye'nin birçok zorlukla karşılaştığını, ancak bu sorunları çözebilecek olanın Cumhur İttifakı olduğunu belirtti.

Destici'den 15 Temmuz vurgusu

15 Temmuz darbe girişimini hatırlatan Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, darbe gecesinde sokağa çıkanların ve darbeye karşı mücadele edenlerin bugün Cumhur İttifakı'nın mensupları olduğunu ifade etti. 

Destici, Cumhur İttifakı'nın 15 Temmuz'dan sonra kurulduğunu ve Türkiye'nin istikrarlı bir şekilde yönetilebilmesi için Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne geçildiğini vurguladı.

"Cumhur İttifakı olarak katılacağız"

Malazgirt Zaferi'nin 953. yıl dönümü etkinliklerine değinen Mustafa Destici, tarihi günü Cumhur İttifakı olarak büyük bir coşkuyla kutlayacaklarını söyledi. Anadolu'nun Türk yurdu olarak kalacağını belirten BBP lideri,  Ahlat'taki etkinliğe Cumhur İttifakı olarak katılacaklarını söyledi. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa