Erzincan’da feci kaza: 4 can kaybı

Erzincan'da iki tır ile bir otomobilin çarpıştığı kazada biri çocuk 4 kişi hayatını kaybetti. Ölenlerden birinin polis memuru olduğu öğrenildi.

AA
Kaynak AA
YAYINLAMA
24 Ağustos 2024 17:48
GÜNCELLEME
24 Ağustos 2024 19:34
Erzincan’da feci kaza: 4 can kaybı
AA
Kaynak AA

Erzincan'da, bugün saat 14.45'te meydana gelen trafik kazasında, biri bebek olmak üzere dört kişi yaşamını yitirdi. Erzincan-Sivas kara yolu üzerinde, Sakaltutan Geçidi mevkiinde gerçekleşen kazada, bir ticari araç ile yoldan çıkarak karşı şeride geçtiği tahmin edilen eşya yüklü tır çarpıştı.


Ticari araç hurdaya döndü

Ağrı’dan, bir polis memurunu ve ailesini Ankara’ya götürmek üzere yola çıkan ticari taksi, kazada tamamen hurdaya döndü. Araçta bulunan sürücü, polis memuru ve ailesinden üç kişi, kaza yerinde hayatını kaybetti. Araçta bulunan bebek de ne yazık ki kazada can verdi.


Karı kocanın Kırşehir'e tayinleri çıkmıştı 

Erzincan Sakaltutan mevkisinde meydana gelen trafik kazasında Ağrı Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Ömer Cihan, eşi Aysun Fatma ve çocukları Batuhan hayatını kaybetti. Kırşehir Emniyet Müdürlüğü’ne tayini çıkan polis memur Ömer Cihan’ın ailesiyle yola çıktığı öğrenildi. Aysun Fatma Cihan’ın Ağrı Belediye Başkanlığı özel kalem müdürlüğünde görev yaparken Kırşehir'de görevlendirildiği belirlendi.


Bu arada taksi sürücüsü Eren Kılıç’ın bekar olduğu cenazesinin işlemlerden sonra Ağrı’ya getirileceği belirtildi.


Yaralılar hastaneye kaldırıldı

Tır sürücüsü ve bir başka yolcu ise kazada ağır yaralandı. Yaralılar, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Kazada yaralananlardan birinin bacağı koptu ve kopan uzuv, sağlık ekiplerinin hızlı müdahalesiyle hastaneye ulaştırıldı.


Hayati tehlikeleri devam ediyor

Hastaneye kaldırılan yaralıların durumlarının ciddiyetini koruduğu ve hayati tehlikelerinin devam ettiği öğrenildi. Kaza sonrası Cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından, ticari taksinin içindeki cesetler AFAD ekiplerince çıkarılarak hastane morguna kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa