Yeni Malatyaspor-Keçiörengücü maçı saat kaçta?

Ankara Keçiörengücü, bu akşam çıkacağı Yeni Malatyaspor deplasmanından 3 puanla dönmek istiyor. Maça dair detaylar haberde...

Hakan Öksüz Editör
YAYINLAMA
25 Ağustos 2024 11:41
GÜNCELLEME
25 Ağustos 2024 12:20
Yeni Malatyaspor-Keçiörengücü maçı saat kaçta?
Hakan Öksüz Editör

Başkentli futbolseverler, Ankara Keçiörengücü'nün TFF 1. Lig'deki maçına kilitlendi. Ligde sezonun ilk 2 maçında bir yenilgi ve bir beraberlik alan Ankara Keçiörengücü, henüz puanla tanışamayan Yeni Malatyaspor'a konuk olacak.


Keçiörengücü, 3 puan peşinde

Ankara Keçiörengücü, Sakarya deplasmanından 1 puanla döndükten sonra kendi sahasında oynadığı maçta Bandırmaspor'a 2-1 yenildi. Yeni Malatyaspor ise Pendikspor karşısında sahaya çıkmayınca hükmen 3-0 mağlup sayıldı.


Yeni Malatyaspor ligden çekilmek istiyor

1. Lig'den çekilmek istediklerini, TFF'den gelecek habere odaklandıklarını kaydeden kulüp başkanı Adil Gevrek, şu ifadeleri kullandı:


Yeni Malatyaspor - Keçiörengücü maçı saat kaçta?

İlk hafta hükmen mağlup sayılan Malatya temsilcisinin, Ankara Keçiörengücü karşısında sahaya çıkması bekleniyor. Yeni Malatyaspor ile Keçiörengücü arasında yapılacak maç bu akşam saat 21.45'te başlayacak. Mücadele beIN Sports max2'den ekranlara gelecek.

Keçiörengücü'nde transfer harekâtı

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Ankara Keçiörengücü, sağ bek Uğur Kaan Yıldız'ı kadrosuna kattığını duyurdu.


Kulüpten yapılan açıklamada, "Ankara Keçiörengücü son olarak Göztepe forması giyen 22 yaşındaki milli futbolcu Uğur Kaan Yıldız ile sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaşmaya vardı." ifadesi kullanıldı.

Uğur Kaan Yıldız kimdir?

Fenerbahçe altyapısında yetişen Uğur Kaan Yıldız daha sonra Bursaspor'da oynadı. Göztepe, 2022-2023 sezonu başında kadrosuna kattığı Uğur Kaan Yıldız'ı geride kalan sezonda Ümraniyespor'a kiraladı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa