Galatasaray-Young Boys maçının hakemi açıklandı

Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak isteyen Galatasaray, salı günü Young Boys'u ağırlayacak. Zorlu maçın hakemi açıklandı.

Hakan Öksüz Editör
YAYINLAMA
25 Ağustos 2024 14:24
GÜNCELLEME
25 Ağustos 2024 14:46
Galatasaray-Young Boys maçının hakemi açıklandı
Hakan Öksüz Editör

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk mücadelesinde deplasmanda İsviçre takımı Young Boys'a 3-2'lik skorla boyun eğdi. Sarı-kırmızılı ekip, bu yenilginin ardından rövanş maçında avantajı eline geçirmek için sahaya çıkacak. Rövanş karşılaşması 27 Ağustos Salı günü RAMS Park'ta yapılacak.


Norveçli hakem Espen Eskas görev yapacak

UEFA'dan yapılan açıklamaya göre, Galatasaray ile Young Boys arasında oynanacak kritik rövanş maçını Norveçli hakem Espen Eskas yönetecek. RAMS Park'ta saat 22.00'de başlayacak karşılaşmada Eskas'ın yardımcılıklarını Jan Erik Engan ve Isaak Elias Bashevkin üstlenecek. 


Dördüncü hakem olarak ise Mohammad Usman Aslam görev yapacak. Video Yardımcı Hakem (VAR) odasında ise Hollandalı Rob Dieperink ile yardımcısı Erwin Blank bulunacak.

Tur atlamak için Galatasaray'a gereken skorlar

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılabilmek için Young Boys'u en az iki farkla mağlup etmek zorunda. 2-0, 3-1 veya 4-2 gibi iki farklı galibiyetler Galatasaray'ı bir üst tura taşıyacak. 


Mücadele Galatasaray'ın tek farklı galibiyetiyle sona ererse, karşılaşma uzatmalara gidecek. İsviçre temsilcisi, beraberlik veya galibiyetle ayrılması durumunda Şampiyonlar Ligi biletini cebine koyacak ve Galatasaray, yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek.

Batshuayi ilk 11'de yer alacak mı?

Avrupa'da boy göstermek isteyen Galatasaray, Young Boys engelini aşmak için taraftarının da desteğiyle sahaya çıkıyor. İsviçre’de oynanan ilk maçta beklenen performansı sergileyemeyen sarı-kırmızılılar, İstanbul’daki rövanşta daha iyi bir oyun ortaya koymayı hedefliyor. 


İlk maçta oyuna girdikten kısa süre sonra iki gol atan Michy Batshuayi’nin bu karşılaşmada ilk 11'de olup olmayacağı merak konusu. Galatasaray, bu kritik karşılaşmada galip gelerek Şampiyonlar Ligi'ne katılma hedefini gerçekleştirmek istiyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa